Jau dabar skelbiama, kad tai yra pražūtingiausias per visą istoriją gaisras. Kaip rašoma BNS, tūkstančiai ugniagesių penktą kovos su stichija dieną kasė griovius, mėgindami suvaldyti liepsnas Siera Nevados šiaurines priekalnėse, esančiose kiek šiauriau Sakramento, o specialistų komandos ieškojo žuvusiųjų palaikų.

„Šiandien buvo aptikti dar 13 žmonių palaikai, taigi, iš viso (aukų) yra 42", – per spaudos konferenciją sakė šerifas Kory Honea. Pasak jo, šis gaisras yra „pražūtingiausias per visą Kalifornijos istoriją".

Veiksmo filmų žvaigždė Gerardas Butleris „Instagram" išpublikavo nuotrauką ir video, kur matyti jis stovintis šalia savo sudegusio namo. Malibu buvęs jo būstas visiškai sudegė gaisro metu.

Robino Thicke gyvenimo draugė April Love Geary taip pat pasidalijo grėsmingu dūmų kadru, prie kurio parašė, kad jų namai yra kažkur ten.

Skelbiama, kad nukentėjo ir Caitlyn Jenner, Miley Cyrus, Kim Kardashian ir Kanye Westas. Kendall Jenner taip pat turėjo skubiai palikti savo namus. Šioms žvaigždėms teko greitai susirinkti tik būtiniausius savo daiktus ir išvykti iš Kalifornijos.

Tiesa, Kim Kardashian-West su vyru Kanye pasisamdė privačius ugniagesius, kurie padėjo išsaugoti jų 60 mln. vertės rezidenciją, rašoma TMZ.

Simonas Cowellas savo „Instagram“ istorijoje dalijosi kadrais, kuriuose matyti gaisras ir jo keliama grėsmė. Primename, kad Malibu stovi jo 23 milijonų vertės namas.

Caithlyn Jenner namas visiškai sudegė. Skandalingoji realybės šou žvaigždė apie tolimesnius veiksmus nekalba ir kol kas situacijos nekomentavo, rašoma dailymail.co.uk. Ji tik pranešė, kad yra saugi ir meldžiasi už likusius gaisro siaubiamoje Kalifornijoje.

Dar savaitgalį buvo skelbta, kad liepsnos artėja prie rezidencijos, kuri iki mirties priklausė „Playboy" įkūrėjui ir garsiam leidėjui Hugh Hefneriui. Šią garsiąją „Playboy" vilą jis įsigijo 1971-aisiais, už 1,05 mln. JAV dolerių (0, 93 mln. eurų).

Kol kas neskelbiama, kiek atsieis padengti visus garsenybių patirtis nuostolius, tačiau akivaizdu, kad nukentėjo milijoninis jų turtas, teko keisti net ir darbo planus.

Daugiau kraupių vaizdų iš Kalifornijos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)