Thylane Blondeau

Thylane Blondeau

Prancūzijoje gimusios modelio Thylane Blondeau modelio karjera prasidėjo labai anksti – kai jai buvo vos ketveri. Po septynerių metų mažylės tėvai ir atstovai sukėlė nemenką skandalą leisdami jai dalyvauti prieštaringai vertinamoje „Vogue“ fotosesijoje – jos metu tuomet dešimtmetė mergaitė pozavo satino pataluose su aukštakulniais ir ryškiu makiažu. Th. Blondeau motina dizainerė Veronika Loubry ėmėsi ginti fotosesijos sumanymą.

2018 metais Th. Blondeau sukako 17 metų. Panašu, kad modeliu dirbanti mergina jaučiasi labai laiminga. Per interviu „Teen Vogue“ ji kalbėjo apie aistrą dirbti modeliu ir akcentavo, kad jos darbas ir asmeninis gyvenimas yra du atskiri pasauliai.

„Su draugais apie modelio darbą praktiškai nesikalbu. Tai tarsi mano paslaptingasis sodas. Šeima labai džiaugiasi, kad būdama tokia jauna jau radau savo vietą po saule. Būdama šešiolikos, Th. Blondeau tapo „L'Oréal Paris“ prekės ženklo ambasadore. Mergina turi labai daug sekėjų ir socialiniame tinkle „Instagram“.

Tami Stronach

Tami Stronach anksčiau ir dabar

Dauguma Tamarą (Tami) Stronach prisimena kaip angeliško grožio princesę iš 1984 metų filmo „The Never Ending Story“ – ji sėdėjo ir verkė dramblio kaulo bokšte, ragindama jaunąjį Bastianą Balthazarą Bucą (Barretą Oliverį), pasitelkus savą vaizduotę, sukurti savą „nesibaigiančią istoriją“. Bet kas jai nutiko vėliau, kai karalystė buvo išgelbėta?

Remiantis informacija, pateikiama jos puslapyje internete, T. Stronach dabar visą dėmesį skiria šokiui. Be to, jog yra viena iš trupės „Tami Stronach Dance“ įkūrėjų, ji vadovauja ir šeimai skirtas pramogas organizuojančiai bendrovei „Paper Canoe“. Vienas iš jos naujausių projektų, organizuojamų Prahoje, pavadintas „Sense“ – juo siekiama sujungti šviesą, garsą ir muziką. Sumanymas skamba tikrai nuostabiai, ir galbūt netgi tam tikra prasme susijęs „Su nesibaigiančios istorijos“ estetika.

Tiesą sakant, per 2007 metais „Huffington Post“ duotą interviu T. Stronach netgi pareiškė, jog jo projektas „Paper Canoe“ netgi iš dalies įkvėpė filmą. Taigi, galima gana drąsiai teigti, jog ir ateityje kūrybinga mergina mus dar ne kartą nustebins.

Julia Winter

Julia Winter

2005 metais sukurta „Čarlio ir šokolado fabriko“ ekranizacija patiko daugumai. Vienas iš ryškiausių filmo personažų – Veruca Salt, kurios vaidmenį sukūrė vienuolikmetė Julia Winter. J. Winter vaidybiniai gebėjimai buvo labai teigiamai įvertinti daugumos kritikų. Kaip atskleidė tuo metu daryti interviu, mergaitei filmuotis Timo Burtono filme labai patiko. Nepaisant vaidmens sėkmės, visgi J. Winter savo gyvenimo su kino pramone nesusiejo.

Mergaitė grįžo į savo gimtąją Švediją, kur baigusi mokyklą įstojo mokytis į universitetą, ji svajojo tapti gydytoja. Svajonė išsipildė.

Emily Browning

Emily Browning

Emily Browning, sukūrusi Violet Baudelaire vaidmenį 2004 metų Lemony Snicketo „A Series of Unfortunate Events“, yra gana gerai žinomas vardas. Iš Australijos likusi aktorė karjerą pradėjo labai anksti. Dar būdama vaikas, ji filmavosi net keliuose televizijos serialuose, tarp kurių – 2000 metų vaikams skirtas mokslinės fantastikos filmas „Thunderstone“ ir 2001 metų miniserialas „Blonde“, paremtas aktorės Marilyn Monroe gyvenimo istorija. 2002 metais ji suvaidino vieną svarbiausių vaidmenų juostoje „Ghost Ship“. Bendradarbiavimas su Lemony Snicket – jau istorija.

Suaugusi E. Browning filmavosi toliau, pavyzdžiui, 2014 metais pasirodžiusiame 3D veiksmo filme „Pompeii“ bei Julios Leigh siurrealistiniame filme „Sleeping Beauty“. Pastarasis pasakoja apie mistišką agentūrą, teikiančią aukštos klasės paslaugas – ji moka jaunoms gražioms merginoms, kad šios tiesiog miegotų (gana trikdančiomis aplinkybėmis). Ji taip pat kūrė vaidmenį filme „American Gods“. Mergina dar ir dainuoja, yra turėjusi bendrų muzikinių projektų su „Belle and Sebastian“, prisidėjusi ne prie vieno filmo garso takelio.

Daveigh Chase

Daveigh Chase

Net sunku pasakyti, kuris vaidmuo labiausiai išgarsino jaunąją Daveigh Chase. Siaubo filmų mėgėjai ją puikiai pažįsta iš 2002 metų juostos „The Ring“. Kiti ją prisimena kaip mažąją Samathą Darko iš 2001 metų filmo „Donnie Darko“. Ji įgarsino 2001 metų „Disney“ filmą „Lilo ir Stičas“. Tais pačiais metais savo balsą paskolino ir Cihiro iš 2001 metų animė
„Spirited Away“.

D. Chase vaikystėje kurti vaidmenys tikrai buvo įsimintini, tačiau Las Vegase gimusi aktorė, kuriai 2018 metais sukako 28 metai, ir vyresniame amžiuje atliko nemažai įdomių darbų. 2009 metais ji filmavosi „Donnie Darko“ tęsinyje „S. Darko“, kur sukūrė tokį pat ryškų, tačiau dar intensyvesnį Samanthos vaidmenį. Vėliau pasitaikė įsimenantis vaidmuo HBO seriale „Big Love“, o 2015 metais ji sukūrė pamišusios medicinos mokyklos studentės vaidmenį trileryje „Killer Crush“. 2016 metais aktorė grįžo į siaubo žanrą – sukūrė vaidmenį filme „Jack Goes Home“.

Nicola Peltz

Nicola Peltz

Nicola Peltz kine debiutavo būdama vienuolikos – ji sukūrė vaidmenį kalėdinėje komedijoje „Deck the Halls“. Po dviejų metų ji pasirodė T. Seano Shannono „Harold“. Didysis proveržis jos karjeroje įvyko dar po kelerių metų, kai ji sukūrė Kataros vaidmenį juostoje „The Last Airbender“. O kas jos gyvenime vyko paskui?

Dabar ji geriausiai dėl Bradley vaidmens seriale „Bates Model“. Dar kiti ją prisimena kaip Tessą Yeager iš „Transformers: Age of Extinction“. Ji taip pat dirba modeliu, pasirodė keliuose Holivudo filmuose. Panašu, kad tikra gražuole virtusios N. Peltz karjera neketina sustoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)