Vienas iš sparčiai plintančių gaisrų kelia pavojų garsiajam Malibu kurortui. Visos devynios patvirtintos aukos žuvo valstijos šiaurėje esančiame Paradaiso mieste, esančiame Bjuto apygardoje į šiaurę nuo Kalifornijos sostinės Sakramento.

Visiems 26 tūkst. šio miestelio gyventojų buvo nurodyta palikti savo namus, pranešė pareigūnai. Sparčiai plintantis gaisras, pramintas „Stovyklos laužu“ (Camp Fire), įsiplieskė ketvirtadienį ryte. Genamas stipraus vėjo jis išdegino 28,3 tūkst. ha ir dar nėra suvaldytas, nurodė Kalifornijos priešgaisrinis departamentas (Cal Fire), skelbia BNS.

Savo namus pasiėmus tik būtiniausius daiktus ir dokumentus jau buvo priversti palikti Kanye Westas, Kim Kardashian, Iggy Azalea, Willas Smithas, Kylie Jenner ir daugelis kitų.

Šiuo metu didelė grėsmė yra iškilusi Lady Gagos namui, kurį supa dūmai ir vis artėjančios liepsnos bei Hugh Hefneriui iki mirties priklausiusiai „Playboy“ rezidencijai. Šią garsiąją „Playboy“ vilą leidėjas įsigijo 1971-aisiais, už 1,05 mln. JAV dolerių (0, 93 mln. eurų).

C. Jenner namas visiškai sudegė. Dabar išvykusi realybės šou žvaigždė apie tolimesnius veiksmus nekalba ir kol kas situacijos nekomentavo, rašoma dailymail.co.uk.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)