Tačiau dabar garsi kino aktorė jaučiasi laiminga ir galiausiai laisva nuo minčių apie buvusius santykius. Tiesa, apie šiuos santykius jai vis dar primena poros gerbėjai. Tačiau patys kino atstovai nusprendė išsiskirti taikiai ir ramiai, išlaikant gražius santykius ir pagarbą, rašoma starhit.ru.

Ir kol V. Casselis mėgaujasi santykiais su vos dvidešimtmetį perkopusia sutuoktine, Monica apie naujuosius santykius pasakoja daug atsargiau. Ir nors ilgai atsisakė komentuoti šį romaną, dabar pripažino, kad nebėra vieniša.

54 -erių žvaigždė ne tik aktyviai filmuojasi kine, bet ir išsaugojo sekso simbolio titulą. Jos nuotraukos socialiniuose tinkluose vis dar aktyviai komentuojamos susižavėjusių gerbėjų. Tiesa, pati žvaigždė to nesureikšmina ir ne kartą sakė, kad išorinis grožis jai niekada nebuvo pirmoje vietoje.

Ir nepaisant itin skausmingų skyrybų, ji tęsia darbus, augina judviejų dukteris bei vis dažniau užsimena apie naują meilę. Apie tai ji prasitarė ir komentaruose „Instagram“.

Tačiau ji kol kas tik sako, jog vėl galėjo patikėti meile ir pasitikėti vyru. Dar anksčiau ji sakė, kad po du dešimtmečius trukusių santykių jautėsi labai pasimetusi ir nelaiminga. Kalbėdama su „Paris Match“ aktorė sakė, kad būtent dabar jos gyvenime prasidėjo visiškai naujas ir nuostabus periodas. Ir nors žurnale apie naujus santykius kalbėjo užuominomis, atskleidė, kad laimė priklauso ir nuo naujos simpatijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)