25-erių dainininkas britų žurnalui „Vogue“ pasakojo, kad iki šiol nesimato su buvusiais kolegomis. Anot jo, vaikinų santykiai nutrūko tuomet, kai Zaynas nusprendė palikti grupę 2015 metais.

„Aš visada toks buvau – tarsi iš kitos planetos. Aš niekada nemėgau bičiuliautis su daug žmonių“, – interviu metu kalbėjo vaikinas.

One Direction

„Jei atvirai, aš nesikalbėjau su nė vienu iš jų jau ilgą laiką. Taip tiesiog yra. Nutiko nemalonūs įvykiai ir buvo pasakyti nemalonūs žodžiai. Mažmožiai, kurių niekada nesitikėjau“, – teigė jis.

„Taip tiesiog nutinka. Žmonės keliauja toliau, skiriasi, užauga“, – pridūrė Zaynas.

DELFI primena, kad Z. Malikas išgarsėjo 2010 metais, kuomet sudalyvavo „X Faktoriuje“ Jungtinėje Karalystėje. Būtent šiame šou jis surado savo būsimas kolegas, su kuriais įkūrė „One Direction“ grupę.

Tai ne pirmas ir, ko gero, ne paskutinis viešas Zayno pasisakymas apie kolegas. Pradėjęs siekti solinės karjeros vaikinas pradėjo bendradarbiauti su prodiuseriu Naughty Boy, anksčiau dirbusiu su Emeli Sande ir Samu Smithu. Tačiau geri santykiai nesusiklostė.

„Naughty Boy, gana apsimetinėti, kad esame draugai. Niekas tavęs nepažįsta“, – po nesusiklosčiusios įrašų sesijos socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Zaynas.

Vėliau Naughty Boy sakė, kad Zaynas „mėtė žaislus iš savo vaikiško vežimėlio“, ir užsiminė, kad šiedu susipyko dėl „išorinės įtakos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)