Portalas TMZ nuo pat pradžių pasakojo apie tai, kas nutiko. Galima tik priminti, kad Macas Milleris mirė šių metų rugsėjį. Maždaug apie vidudienį jis buvo rastas San Fernando slėnyje esančių savo namų miegamajame. Tą pat akimirką ir buvo konstatuota jo mirtis.

Kaip buvo pranešta anksčiau, vienas iš Maco Millerio bičiulių paskambino pagalbos telefonu 911. Sprendžiant iš skubaus pranešimo garso įrašo, iš pat pradžių buvo prašoma suteikti pagalbą pacientui, kuriam sustojo širdis. Macas Milleris ne vienerius metus kovojo su priklausomybe nuo narkotikų. Šis jo polinkis galop lėmė išsiskyrimą su popmuzikos atlikėja ir aktore Ariana Grande.

Gegužės mėnesį jis buvo suimtas už vairavimą pavartojus svaigalų. Taip nutiko, kai reperis savo automobiliu rėžėsi į pakelės stulpą ir dar mėgino pasprukti iš įvykio vietos.

Vėliau, pasak policijos pareigūnų, Macas Milleris savo kaltę pripažino. Atlikto testo rezultatai parodė, kad tada reperio pavartota svaigalų dozė net dukart viršijo įstatymais leistiną normą. Kiek vėliau savo „Twitter“ paskyroje Ariana Grande parašė: „Rūpinkis savimi.“ Toks įrašas akivaizdžiai byloja, kad Maco Millerio būklė privertė ją sunerimti.

Tad kas dar paaiškėjo paviešinus skrodimo ataskaitą?

Joje nurodoma, kad 8.15 val. vietos laiku Macas Milleris be jokių gyvybės ženklų buvo rastas savo lovoje. Anot jį aptikusio asistento, reperis buvo susmukęs maldos poza – atsiklaupęs ir galvą padėjęs ant kelių.

Asistentas taip pat nurodė, kad tuo metu, kai skambino pagalbos telefono numeriu, Macas Milleris jau atrodė pamėlęs.

Mirusio Maco Millerio tarpuakyje buvo pastebėtas nedidelis įbrėžimas, o iš vienos nosiaskylės buvo ištekėję šiek tiek kraujo.

Ant netoli stovinčio naktinio staliuko buvo rastas tuščias alkoholio butelis, o vonioje – buteliukas su pagal receptą parduodamomis piliulėmis.

Dešiniojoje reperio drabužio kišenėje pareigūnai aptiko baltais milteliais išteptą susuktą 20 dolerių vertės banknotą, o ant namų studijoje rastos „iPad“ planšetės buvo matyti baltų miltelių „takelių“ žymių. Taip pat rasti 2 maišeliai su baltais milteliais.

Kiekvieno konkretaus narkotiko kiekis nėra laikytinas mirtinu. Mirtį sukėlė visų medžiagų mišinys.

Koronerio pateiktoje ataskaitoje buvo aprašytos ir visos arti dvidešimties Maco Millerio kūną puošusių tatuiruočių, įskaitant jų išvaizdą ir konkrečią buvimo vietą.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)