Paskutiniam karališkojo turo etapui kunigaikštienė pasirinko dailų „Givenchy“ sijoną, prie kurio priderino panašios spalvos palaidinę ir aukštakulnius. Atrodo žavingai – kaip ir visuomet.

Tad kur slypi problema? Kai kuriose nuotraukos sodriai mėlynos spalvos sijonas atrodo permatomas. Panašu, kad kai kur per sijoną galima įžiūrėti 37-erių kunigaikštienės kojas ir apatinius.

Tačiau gali būti, jog šis „permatomas sijonas“ tėra optinė iliuzija. Karališkosios šeimos nariai privalo laikytis ganėtinai griežtų aprangos taisyklių, tad išties abejotina, kad būsimoji mama būtų sąmoningai pasirinkusi permatomą sijoną.

Be to, visi žinome, jog kartais tikras drabužių vaizdas gali skirtis nuo to, kurį užfiksavo fotoaparatai.

Optinė iliuzija galėjo susidaryti dėl to, kad krintantis sijono audeklas atrodo tarsi padalintas juostomis ir fotografuojant ėmė mirgėti, tad nuotraukose atrodo, jog jis yra permatomas.

„Esu tikra, kad vidinės sijono juostos pagamintos iš plonos medžiagos juostelių. Įprastoje šviesoje krentantis toks audinys greičiausiai neatrodo permatomas. Tačiau žvelgiant į nuotraukas matyti, jog tiesioginiai saulės spinduliai neabejotinai turėjo milžinišką įtaką audinio perregimumui. Galiu pasakyti, kad sijonas atrodo permatomas tik esant tam tikram apšvietimui, o įprastinėje šviesoje neatskleidžia daugiau, nei derėtų“, – sakė Adrienne M. Kronovet, darbo drabužių linijos „Ameliora“ įkūrėja ir vadovė.

Toks paaiškinimas atrodo logiškas.

Tai nėra pirmas kartas, kai karališkosios šeimos atstovei nepasiseka ir jos drabužiai viešumoje atskleidžia daugiau nei pridera. 1980-aisiais princesė Diana buvo nufotografuota su kiek peršviečiamu nėrinių sijonu, iš po kurio saulėtą dieną buvo matyti jos kojos.

Dar praėjusią savaitę Sasekso kunigaikštienė taip pat padarė nedidelę mados klaidą užmiršusi nuo savo naujutėlaitės raudonos suknelės, su kuria pasirodė Tongoje, nukirpti etiketę.

Tačiau nesvarbu, ar sijonas buvo permatomas, ar ne – šis atvejis parodė, kad kunigaikštienei nesvetimos paprastų mirtingųjų klaidos ir nesėkmės ir leido dar labiau ją pamėgti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)