2011 metų balandžio 29 dieną jų vestuves stebėjo daugiau nei 300 milijonų žmonių visame pasaulyje. Būsimas Anglijos karalius dabar augina tris vaikus su žmona ir yra laimingas šeimos žmogus, tačiau dokumentinėje juostoje „Kate Middleton: nuo darbininkų klasės iki Vindsoro“ pasakojama ir iki šiol nematyta judviejų gyvenimo pusė.

Būtent čia ir minima, jog iš karališkosios šeimos ją išskiria tai, kad ištekėdama už princo ji neturėjo palikti savo šeimos praeityje. Jos tėvai ir sesuo iki šiol aktyviai dalyvauja jos ir princo Williamo gyvenime.

Ši santuoka pakeitė daugybę karališkosios šeimos taisyklių. Manoma, kad ji atvėrė kelią ir Meghan Markle, nes Didžioji Britanija jau buvo pratusi priimti kompromisus, kurie liečia karališkosios šeimos tradicijas.

Piršdamasis Williamas savo mylimai moteriai pažadėjo, kad jiedu visada išlaikys ryšį ir su jos šeima. Būtent tai jie ir įgyvendino. Michaelis ir Carol Middletonai visuomet yra šalia tiek mažų šeimos švenčių metu, tiek ir minint svarbias karališkosios šeimos datas. Anksčiau aristokratams tai buvo neįprasta.

Dokumentiniame filme taip pat pasakojama, kad prieš vestuves K. Middleton turėjo baigti kursus, kuriuose buvo mokoma, kaip būti idealia žmona karališkojoje šeimoje. Nemažai ją išmokė ir karalienė. Ashley Pearson pasakojo, kad dar iki vestuvių Kate buvo mokoma visko, kas jai praverstų bet kokioje situacijoje ir padėtų greičiau įsilieti į kilmingųjų gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)