Tuomet dar tik karjeros laiptais kilusi aktorė nerimavo dėl motinystę lydinčių išbandymų ir to, kaip greitai pavyktų atgauti formas, todėl reikalavo, kad tuometinis jos vyras Trevoras Engelsonas jai pastojus mokėtų už asmeninio trenerio ir mitybos specialisto paslaugas. Sutartyje buvo numatyta ir auklės poros kūdikiui būtinybė.

Šiuo metu M. Markle su antruoju vyru Didžiosios Britanijos princu Harry laukiasi pirmosios atžalos. „DailyMailTV“ dėl komentaro susisiekė su Kensingtono rūmais.

Nėštumo sutartys gana populiarios Jungtinėse Valstijose ir konkrečiai dabar jau buvusios aktorės mieste Los Andžele.

Nors jose daugiausia kalbama apie tėvų pareigas susilaukus atžalos, pavyzdžiui, įvardijamas namų ruošos darbų pasidalijimas, Meghan svarbiausia buvo galimybė užsitikrinti, jog nepraras geros fizinės formos. Kai buvo pasirašyta sutartis, M. Markle dar tik pradėjo sektis seriale „Suits“.

„Ji pasirašyta tuo metu, kai pora rimtai svarstė galimybę susilaukti vaiko. Ji puikiai žino, kad šeimos moterys linkusios pilnėti, todėl visada bijojo priaugti papildomų kilogramų ir susigadinti karjerą. Vos tik priauga svorio, tai labai gerai matosi papilnėjusiame veide. Ji tiesiog norėjo būti tikra, kad labai greitai galės vėl filmuotis.

Būtent todėl reikalavo asmeninio trenerio ir mitybos specialisto paslaugų. Esu tikras, kad buvo kalbama ir apie auklę, tačiau svarbiausias akcentas buvo jos sveikata ir svoris“, – pasakoja kadaise kunigaikštienei buvęs artimas bičiulis.

Neseniai buvo paviešintos nuotraukos iš M. Markle ir T. Engelso vestuvių:

„Meghan dar tik neseniai tapo Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos nare, tačiau ji visada norėjo būti princesė“, – pridūrė jis.

Draugo teigimu, prie sutarties teisininkai neprisidėjo, tai esą buvo neoficialus dokumentas, kurį ji pakišo pasirašyti tuometiniam vyrui. Aktorė buvo nusiteikusi itin rimtai, ir jos sutuoktinis neturėjo kito pasirinkimo – tik pasirašyti.

„Pasakojo privertusi jį šį tą pasirašyti, galbūt tai buvo ranka rašytas laiškas. Žinote, kaip ten sakoma: laiminga žmona – laiminga šeima. Jis puikiai žinojo, kad veda moterį, labai nerimaujančią dėl savo įvaizdžio, tokią, kuri kartais jautėsi nesaugi dėl savo išvaizdos, taigi jis su viskuo sutiko. Ji nebūtų priėmusi neigiamo atsakymo, ir jis tai puikiai žinojo. Galiausiai santuoka vis tiek žlugo“, – paaiškina bičiulis.

42 metų T. Engelsonas ir M. Markle susipažino 2004 metais, po šešerius metus trukusios draugystės 2011 metais pora susituokė. Santuokoje pora ištvėrė vos 2 metus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)