Aknė – absoliučiai normalus reiškinys, dauguma vienu ar kitu gyvenimo etapu yra su ja susidūrę, bet nieko blogo norėti užmaskuoti spuogelius. B. Thorne pasidalino viena gudrybe.

Interviu „Los Angeles Times“ šiuo metu kino teatruose trileryje "Stebiu tave" matoma aktorė pasakojo, kad su akių pieštuku paryškina strazdanas ir apgamus ant veido.

„Vienas iš būdų paslėpti aknę – paryškinti strazdanas nukreipiant dėmesį nuo spuogų ant veido“, – rašė interviu iš aktorės ėmusi Amy Kaufman.

Pokalbyje su žurnaliste B. Thorne teigė, kad spaudoje detaliai nagrinėjamos jos odos problemos, o socialiniuose tinkluose dažnai laidomos nepagrįstos pastabos apie jos gyvenimo būdą.

„The Daily Mail“ rašo: „Vakar Bella tikriausiai buvo vakarėlyje,“ nes nufotografavo mane be makiažo, su akne. Ir rašo: „Atrodo labai pavargusi. Galbūt narkotikai gadina jai odą.“ Taip supykau. Tai negi kiekvienam vaikui su cistine akne sakysit, kad jis turbūt priklausomas nuo heroino?“

Apmaudu, kad žiniasklaidoje pasirodo nepagrįstų kaltinimų, kita vertus, smagu, kad B. Thorne pasidalino makiažo gudrybe ir savo pavyzdžiu skatina nesikrimsti dėl aknės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)