Sužeistų karo veteranų žaidynių „Invictus Games“ negalintis praleisti princas sakė, kad įtempta jų dienotvarkė itin vargina judviejų pirmagimio besilaukiančią Meghan Markle. Ne paslaptis, kad vaikelis turėtų gimti jau ateinančių metų gegužę, praėjus lygiai metams po jų vestuvių ceremonijos.

Sasekso hercogienė stengiasi dalyvauti visuose vyro susitikimuose, tačiau pastarosiomis dienomis jos darbotvarkė buvo gerokai pakoreguota dėl nėštumo. Vykstant minėtoms karo veteranų varžyboms ji taip pat buvo trumpam pasišalinusi, tačiau norėdama palaikyti vyrą sugrįžo nešina vandens buteliuku.

Pora paliko neišdildomą įspūdį visiems žaidynių dalyviams. Carrie ir Billas Novackai čia dalyvavo dėl savo 26-erių sūnaus, kuris 2016 metais patyrė traumą tarnybos metu. Vaikinas tarnavo oro pajėgose.

„Jie buvo tokie mieli. Harry paklausė apie žaidynes ir tai, ką mums reiškia šis renginys. Jis klausinėjo apie sūnaus kelionę, jo psichologinę sveikatą. Buvo taip lengva su jais bendrauti. Jis (princas Harry) džiaugėsi, kad mes mielai prisidėjome prie programos.

Meghan taip pat klausinėjo apie mus. Čikagoje, visiškai netoliese mūsų namų, ji lankė universitetą. Ji sakė, kad Čikaga jai labai patiko“, – įspūdžiais po susitikimo dalijosi šeima.

Meghan Markle, princas Harry

Viešėdami Sidnėjuje jie sudalyvavo ir prieš blogas emocijas nukreiptame rate. Kalbama, kad Meghan ten prakalbo apie nėštumą. Tuo tarpu Harry atsivėrė kalbėdama apie savo sunkumus kovojant su psichikos sveikatos problemomis.


Karališkoji pora žinią apie šeimos pagausėjimą šeimai paskelbė praėjusią savaitę princesės Eugenie vestuvių metu. Tiek 37-erių M. Markle, tiek ir 34-erių princui Harry tai bus pirmasis vaikelis.

Pora susituokė 2018 metų gegužės 19 dieną. M. Markle, išsiskyrusi mulatė iš Los Andželo, laikoma šviežio oro gūsiu karališkojoje šeimoje, kuri, kaip dažnai manoma, yra pernelyg įsikibusi tradicijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)