Ekspertai skelbia, kad minėtas brangakmenis yra septynių karatų. Anksčiau išsisukinėjusi nuo klausimų apie sužadėtuves ir slėpusi žiedą ji pagaliau prabilo, o nuotraukose galime pamatyti ir brangią jos mylimojo dovaną.

Lady Gaga

32-ejų dainininkė susižadėjo su 49-erių prodiuseriu Christianu Carino. Skelbiama, kad įsimylėjėliai jau ruošiasi ir pačiai meilės šventei.

„Žiedą gali puošti rausvas deimantas arba safyras. Jei tai iš tiesų rausvasis deimantas, jo vertė siekia milijoną JAV dolerių“, – apie papuošalą, kurį galime pamatyti ant kairosios Lady Gagos rankos, kalbėjo ekspertė Katie Zimmerman.

Lady Gaga

„Intensyvumas ir spalva rodo, kad tai itin brangus akmuo. Stebint žiedo fotografijas galima tiksliai pasakyti, kad tai meistriškas ir kokybiškas juvelyrų darbas“, – pasakojo dailymail.co.uk pašnekovė.

Ji taip pat išdavė, kad sužadėtuvėms dovanoti spalvotus deimantus dabar yra itin populiaru. Mėlynas deimantas puošė ir princesės Dianos sužadėtuvių žiedą, o vėliau jis buvo padovanotas Kate Middleton.

Lady Gagos ir jos mylimojo santykiai ilgą laiką buvo slepiami nuo visuomenės ir gerbėjų. Tačiau 2017 metų spalį Ch. Carino pasidalino savo nuotrauka, kurioje yra apsikabinęs Lady Gagą, o po ja parašė „YATLOML" (kaip manoma, tai reiškia „Tu esi mano gyvenimo meilė").

O šių metų sausį jis paskelbė nuotrauką, kurioje porelė nufotografuota besibučiuojanti, o po ja parašė „namai". Lady Gaga taip pat demonstruoja savo meilę socialiniuose tinkluose ir jį vadina „ypatingu žmogumi". Tad atrodo, kad jie susitiko tikrai tinkamu savo gyvenimo metu.

Ch. Carino pasidarė tatuiruotę savo sužadėtinės garbei, ir ji nėra labai subtili – tai jos veidas. Kaip žinoti, kad žmogus jus tikrai myli? Pirmas žingsnis: patikrinkite, ar jis neturi milžiniškos jūsų veido tatuiruotės. O Lady Gagos sužadėtinis tokią turi ant savo rankos.

Beje, tai nėra pirmieji Ch. Carino santykiai su žvaigžde. Šis talentų agentas, kaip kalbama, seniau palaikė romantiškus santykius su aktore Lauren Cohan, vaidinančia seriale apie zombius „Gyvieji numirėliai". 2016 metais jie buvo nufotografuoti besilaikantys už rankų per „New York Rangers" ledo ritulio komandos rungtynes „Madison Square Garden".

Žinoma, ir pati Lady Gaga anksčiau susitikinėjo su nemažiau garsiais vyrais. Prieš tai ji penkerius metus buvo pora su serialo „Chicago Fire" aktoriumi T. Kinney. Dar anksčiau ji šešerius metus palaikė santykius su vieno roko baro Niujorke vadybininku Lucu Carlu.

Dabartinis Lady Gagos sužadėtinis yra padėjęs išgarsinti ne vieną žymų žmogų. Ch. Carino yra talentų agentas, dirbantis agentūroje „Creative Artists Agency". Jis specializuojasi reklamose ir dirba su tikromis įžymybėmis kaip Margot Robbie, Johnny Deppas, Emilia Clarke, Zacas Efronas, Kelly Clarkson, Britney Spears, „One Direction" ir Justinas Bieberis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją