Jai priklausančio kosmetikos ženklo ryškiaspalvius akių vokų šešėlius K. Kardashian reklamuoja prieš mados pasaulyje puikiai žinomo fotografo Davido LaChapelle objektyvą. Kim atrodo itin pasitikinti savimi, o jos kūno linijos – nepriekaištingos. Tiesa, daugiausiai dėmesio reklama sulaukia tikrai ne dėl kosmetikos, o provokuojančių kadrų.

Kim neslepia, jog dėl tokių kūno linijų ir itin liekno liemens tenka pavargti sporto salėje. Žvaigždė tam skiria kone po keletą valandų kasdien ir laikosi griežtos dietos. Apie savo sporto ir mitybos rutiną Kim ne kartą kalbėjo ir interviu metu.

Tačiau jau ne kartą buvo kalbėta ir tai, kad ji nevengia plastinės chirurgijos, o siekdama visuomet išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą yra pasiryžusi viskam.

Tiesa, šioje naujausioje jos akių šešėlių linijos reklamoje galima pastebėti ir apsinuoginusius vyrus. Jie tarsi pakluso pagrindiniu fotosesijos modeliu tapusiai socialinių tinklų žvaigždei.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)