Per 10 buvimo kartu metų jie jau buvo kelis kartus trumpam išsiskyrę. Tiesa, dabartinio išsiskyrimo nei vienas nekomentavo.

„Sprendimas buvo priimtas abipusiu susitarimu, jie liko draugais, – leidiniui „People“ sakė šaltinis. – Cassie skirs daugiau dėmesio muzikai ir vaidybai.“

2000-aisiais ji įsidarbino jo įrašų kompanijoje „Bad Boy Records“, 2007 m. ėmė sklandyti gandai, kad jie – pora. 2012 m. jie tai patvirtino. Porą kartų pasklidusias kalbas apie sužadėtuves abudu paneigė. Tiesa, į viešus renginius jie dažnai ateidavo kartu.

Diddy ir Casie saugojo privatumą ir nemėgo kalbėti apie savo santykius. Paskutinį kartą juos kartu matė prieš tris savaites vakarieniaujančius Los Andžele.

Diddy turi šešis vaikus su ankstesne partnere. Šių metų sausį dalyvaudamas radijo laidoje „The Breakfast Club“ jis sakė, kad norėtų dar bent dviejų vaikų, o susilauktų jų tik su Cassie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją