Žinoma moteris sakė, kad mėgaujasi motinyste, o vaikelis toli gražu neapvertė jos gyvenimo aukštyn kojomis. Jai motinystė yra vienas malonumas. Ji net klausė savo 4.06 milijonų gerbėjų „Twitter“ socialiniame tinkle, ar jie nesupyktų jei ji atsidėtų antrojo vaikelio motinystei.

„Ar supyktumėte, jei antrą kartą pastočiau?“, – klausė garsenybė.

Gerbėjai patikino ją, kad palaikytų bet kokiu atveju, o žinią apie antrą vaikelį sutiktų su džiaugsmu.

„Tu esi ištekėjusi ir sėkminga moteris, kuri greičiausiai gali suderinti namus, vyrą, buitį ir vaikelį“ rašė vienas gerbėjų.

„Tikrai nepykčiau. Esi suaugusi, turi vyrą ir kai būsi pasiruošusi antram vaikeliui, tu jį ir turėsi“, – kalbėjo viena reperės gerbėja.

Amerikos muzikos apdovanojimuose dalyvavusi atlikėja pagerbė ir savo dukrelę Kulture už įkvėpimą, kurį ji suteikė jos muzikai. Cardi B buvo apdovanota ir įvertinta kaip populiariausia repo ir hiphopo atlikėja.

„Tikrai noriu padėkoti savo dukrai. Ne tik dėl to, kad ji yra mano dukra. Kai laukiausi, buvau labai įkvėpta ir jaučiau, kad turiu tai padaryti. Turiu įrodyti žmonėms, kad jie klysta. Daug kas sakė, kad nepadarysiu to susilaukusi vaikelio“, – sakė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)