TMZ šaltiniai teigė, kad Sh. Osbourne buvo „visu savo protu nusiteikusi“ inicijuoti skyrybų procesą, tačiau kiti manė, jog visa ši istorija buvo kiek įtartina ir svarstė, ar tik kartais nepaprastai daug sėkmės sulaukę Beyonce pasakojimai apie tariamą Jay-Z neištikimybę jos albume „Lemonade“ neįkvėpė Osbournų. Jie abu galėjo pasinaudoti papildomu viešumu, kurio reikėjo O. Osbourne‘o koncertiniam turui.

„Page Six“ ėmė aiškintis Sh. Osbourne motyvus ir prisiminė, kad ji ir Ozzy prieš dvejus metus gegužės 12-ąją atvyko drauge tuo pačiu automobiliu į „Hollywood Palladium“ Los Andžele paskelbti 20-ųjų „Ozzfest“ metinių, numatytų rugsėjo 24-ąją. Vienu metu O. Osbourne‘as netgi apkabino savo žmoną.

„Sharon yra viešųjų ryšių triukų karalienė, visuomet turi vystytis šiokia tokia drama – tai palaiko susidomėjimą jų šeima“, – aiškino šaltinis, apibūdinamas kaip „žmogus iš pramogų pasaulio vidaus“.

Šaltiniai tiek „Pge Six“, tiek TMZ sakė, kad pora ir iki tol turėjo santuokos problemų. Tačiau „Page Six“ teiravosi, kodėl O. Osbourne‘o tariama neištikimybė, apie kurią Sharon jau kalbėjo praeityje, staiga buvo tapusi pagrindu skyryboms.

„Ji yra labai protinga moteris, Ozzy būtų buvę itin sunku sukti romaną jos panosėje ir jai nieko apie tai nežinant. Jei tai yra viešųjų ryšių triukas, jis sulaukė beveik tiek pat žiniasklaidos dėmesio, kaip tas kartas, kai O. Osbourne‘as nukando šikšnosparniui galvą“, – pasakojo šaltinis iš pramogų pasaulio vidaus.

Sh. Osbourne pasakojo, kad kai jų dabar jau suaugę vaikai buvo maži, ji dusyk aptiko Ozzy lovoje su auklėmis. Pasak rokerio žmonos, jis buvo visiškai „pametęs galvą“ dėl savo priklausomybės nuo psichotropinių medžiagų.

Tas faktas, kad Sharon ir skyrybų skandalo metu tebebuvo savo vyro vadybininkė, kėlė įtarimų, jog ji norėjo sulaukti kuo daugiau dėmesio O. Osbourne koncertinio turo metu.

Be to, „Page Six“ atkreipė dėmesį į poros dukters Kelly Osbourne nuotrauką „Instagram“, kurioje ji pozuoja su citrina ir teiraujasi: „Spėkite, kas citrinas paverčia limonadu“. Tai galėtų būti užuomina į Beyonce albumą „Lemonade“ ir įrodymas, kad Osbourne‘ai ima pavyzdį iš Beyonce ir Jay-Z.

Naujienos apie Sharon ir Ozzy išsiskyrimą pasklido 2016-ųjų gegužės 7-ąją. Po kelių dienų, gegužės 10-ąją, Sharon atvirai pasakojo apie situaciją „The Talk“: „Man 63-eji, aš nebegaliu toliau taip gyventi... Nebesu su juo. Man tiesiog reikia laiko pagalvoti apie save... Ką aš iš tiesų noriu daryti visą likusį gyvenimą?“

Osbourne‘ai atsisakė komentuoti „Page Six“ įtarimus apie viešųjų ryšių triuką.

Pora po laikino išsiskyrimo galiausiai 2017-aisiais atnaujino savo santuokos įžadus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)