Tikrai neįprasta, kai garsenybė samdo į save panašų žmogų, kad šis pabūtų ja realaus gyvenimo situacijoje. Tokie žmonės kartais tiesiog pavargsta nuo savo žinomumo, todėl siunčia savo antrininkus atlikti vieną ar kitą darbą bei papozuoti su gerbėjais ar net nusifotografuoti fotosesijoje.

Štai garsenybės, kurios galimai turi tokius antrininkus.

Edas Sheeranas

Panašumas į kokią nors garsenybę ne visuomet yra smagus dalykas. Tai gali patvirtinti Mančesteryje gyvenantis Ty Jonesas, kaip du vandens lašai panašus į britų dainininką Edą Sheeraną. 2016 metais vyrukas pasakojo, kad šis panašumas gerokai apsunkina jam gyvenimą, nes susilaukia daug nepageidaujamo dėmesio.

„Negaliu to išvengti... Tai turėjo neigiamos įtakos mano santykiams, nes nuolat abejoju, ar žmogui patinku aš, ar jie manimi domisi dėl to, kad esu „antras geriausias dalykas“ po Edo“, – sakė Ty.

Manoma, kad E. Sheeranas mažiausiai kartą naudojo dublerį filmuojant dainos vaizdo klipą. Kitu atveju dubleris pasirodė viešumoje tuo metu, kai tikrasis Edas Sheeranas negalėjo ten būti. Kai tikrasis dainininkas negalėjo dalyvauti jo vaškinės figūros pristatyme Berlyne veikiančiame „Madame Tussauds“ muziejuje, kompanija pasamdė Nico Ecklą, kas šis atvyktų limuzinu ir papozuotų su publika.

„Mes tikėjomės, kad gerbėjai įsius, būtent tai ir įvyko“, – vėliau sakė kompanijos atstovas. Atsižvelgiant į tai, kad Nico Ecklas tikrai įtikinamai vaidino E. Sheeraną, tikrai nieko nenustebintų faktas, jei pastarasis pasisamdytų jį nukreipti dėmesį nuo savęs kitose situacijose.

Melania Trump

Jungtinių Valstijų pirmoji ponia jau ne kartą yra susilaukusi kritiško visuomenės dėmesio. Nuo prieštaringai vertinamo sprendimo apsivilkti striukę su užrašu ant nugaros lankantis sulaikytų imigrantų vaikų centre iki ironiškos #BeBest kampanijos.

Kai šių metų gegužę Melaniai Trump netikėtai buvo atlikta inkstų operacija ir ji kelioms savaitėms dingo iš viešumos, reikalai tapo dar keistesni.

Jos dingimas ne tik paskatino juokelių apie tai, ką potencialiai veikia pirmoji ponia, bet ir atnaujino jau seniai sklandančias kalbas apie „netikrą Melanią“, kurios jau kurį laiko sklando socialiniuose tinkluose.

Praėjusiais metais socialiniame tinkle „Twitter“ kaip virusas pasklido žinutė, kurioje teigiama, kad viename spaudos renginyje esą dalyvavo ne M. Trump, o jos antrininkė. Tai vėliau, žinoma, buvo paneigta. Tačiau panaši istorija ėmė sklisti po pirmosios ponios operacijos, ir kai kurie žmonės teigė esąs įsitikinę, kad viešumoje ne visuomet pasirodo tikroji M. Trump. Net jei tai ir būtų tiesa, šis faktas veikiausiai būtų valstybės paslapties lygio. Tad pasaulis tikrai nesužinos, kaip yra iš tiesų.

Kim Kardashian

Vienas asmuo, nedviprasmiškai užsimenantis apie tai, kad naudojasi dublerių paslaugomis, yra... Kim Kardashian. 2016 metais realybės šou žvaigždę atostogų į Dominiką lydėjo dublerė, kuriai sėkmingai pavyko nukreipti paparacių dėmesį nuo tikrosios Kim. Taip Kim pavyko užsitikrinti šiek tiek daugiau privatumo ir pailsėti per savo atostogas.

O po incidento Paryžiuje, kai Kim buvo apiplėšta, ji nusprendė saugumo sumetimais gerokai dažniau naudotis dublerių paslaugomis. Vieno šaltinio teigimu, „Kim lydi visas cirkas, kai ji keliauja. Jos naujoji apsauga rekomendavo naudoti dublerį, kad ji suklaidintų galimus užpuolikus“.

Jimas Carrey

Dar viena garsenybė, kuri, kaip žinoma, mėgsta pasisamdyti pagalbos, yra aktorius Jimas Carrey. 2007 metais jis sugebėjo aplankyti Izraelio švenčiausias vietas ir išvengti paparacių. Aktoriui teko paploninti piniginę, kad į jį labai panašus vyras apsimestų juo. Tačiau tikrai buvo verta.

„Visą gyvenimą norėjau tai padaryti ir tai man labai patiko. Manęs nė karto nenufotografavo, – pasakojo aktorius. – Susiradau vietinį vyruką, kuris buvo į mane panašus, kad šis pabūtų mano dubleriu... Aš jį pasamdžiau ir apgyvendinau „King David“ viešbutyje, kur apsistoja visos garsenybės.“

Ir triukas tikrai pavyko, pasakojo aktorius. Žurnalistai buvo kelias dienas apgulę viešbutį, kuriame, kaip skelbė žiniasklaida, gyveno aktorius ir esą tūnojo kambaryje ir užsisakinėjo maistą į kambarį. „Manęs visiškai niekas netrukdė ir aš galėjau aplankyti visas tas nuostabias vietas. Man labai patiko visas šitas reikalas!“ – sakė J. Carey.

Sprendžiant iš to, kaip visas sėkmingai pavyko, galima spėti, kad dublerio paslaugomis aktorius naudojosi dar ne kartą.

Britney Spears

Kalbama, kad 2011 metais filmuojant vaizdo klipą dainai „Hold It Against Me“, jame iš tiesų šoko ne Britney Spears, o jos dublerė. Teigiama, kad tuo metu po kelerių sunkių metų mėginusi atsitiesti dainininkė niekaip nesugebėjo išmokti šokio žingsnelių, todėl klipo režisierius Jonas Akerlundas pakvietė dublerę.

Tiesa, B. Spears atstovas tai griežtai paneigė. „Šie kaltininkai yra gerokai nutolę nuo realybės, Britney sunkiai dirbo prie šio vaizdo klipo ir prieš filmavimą šešias savaites daug repetavo. Gerbėjai iš karto pamatys, kad šie kaltinimai yra neteisingi, kai pamatys vaizdo klipą“, – sakė atstovas.

Tačiau po dvejų metų žurnalistai sužinojo apie atranką, kurios tikslas buvo surasti... B. Spears dublerę vaizdo klipui. Ir tąkart dainininkės atstovas turėjo neigti, jog dainos „Slumber Party“ vaizdo klipe šoka ne dainininkė. Kaip sakoma, jeigu kažkas atrodo kaip antis ir kvaksi kaip antis, tai...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)