Christinos Aguileros bėdos per Ettos James laidotuves

Christina Aguilera iki savo pačios mirties prisimins 2012 metų sausį vykusias Ettos James laidotuves. Atlikdama velionės dainą „At Last“ dainininkė visų dėmesį priklausė ne tik nuostabiu balsu ir itin emocingu atlikimu, bet ir kaip reikiant gluminančiu faktu, jog žemyn jos kojomis iš po sijono kažkas tekėjo – tai užfiksavo tiek vaizdo įrašai, tiek nuotraukos.

Vieną akimirką dainininkė pati suvokia, kas vyksta, ir pabando išspręsti problemą suglausdama kojas. Nors pirmasis spėjimas buvo, jog dainininkei tiesiog prasidėjo menstruacijos, vėliau paaiškėjo, jog kojomis žemyn kartu su prakaitu tekėjo dirbtinis įdegis.

„Christina dainavo dainą savo dievaitei, tikrai legendai, ji labai nervinosi ir prakaitavo. Kartu su prakaitu ėmė tekėti ir dirbtinis įdegis. Kiekvienas, kuris šioje nuostabioje akimirkoje nori įžvelgti ką nors neigiamo, turėtų gėdytis pats. Ettai tai būtų labai nepatikę. Žmonės, gėda“, – tuo metu „The Daily Mail“ sakė šaltis.

Įžeidimai Arethai Franklin per jos laidotuves

Per Arethos Franklin laidotuves pastoriaus Jaspero Williamso jaunesniojo pasakyta kalba (nesvarbu ar netyčia, ar pagal planą) kaip reikiant įžeidė dainininkės šeimą.

Kaip skelbia „People“, pastorius ne tik išsakė kelis prieštaringai vertinamus teiginius dėl „Black Lives Matter“ judėjimo, bet ir pareiškė, kad juodaodės vienišos mamos „negali savo sūnų išmokyti būti tikrais vyrais“ ir palygino šeimas be tėvo „abortui po gimdymo“.

Pats savaime teiginys skamba tiesiog siaubingai, tačiau dar siaubingiau jis skambėjo laidotuvėse moters, kuri viena išaugino keturis sūnus. Natūralu, kad A. Franklin šeima kaip reikiant pasipiktino.

„Mums jo žodžiai pasirodė įžeidžiantys ir nederami. Pastorius Jasperas Williamsas kalbėjo daugiau nei 50 minučių, tačiau per tą laiką apie ją nepasakė nieko gero. (...) Susidarė įspūdis, kad J. Williamsas jaunesnysis šiomis laidotuvėmis pasinaudojo kaip platforma išsakyti savo neigiamą požiūrį, su kuriuo mes kategoriškai nesutinkame“, – šeimos vardu kalbėjo A. Franklin sūnėnas Vaughnas Franklinas.

Pats pastorius vėliau išplatino pareiškimą, reaguojantį į A. Franklin šeimos išsakytą nuomonę: „Puikiai suprantu. Gailiuosi. Labai apmaudu, kad priverčiau juos taip jaustis“.

Ką sau per A. Franklin laidotuves galvojo dvasininkas?

Per A. Franklin laidotuves 2018 metų rugpjūtį Ariana Grande atliko dainą „Natural Woman“. Vėlgi daugiausia dėmesio sulaukė ne jos daina, o dvasininko Charleso H. Elliso II elgesys – jis ne tik prieš visą minią graibė atlikėjos krūtinę, bet ir palygino ją su vienu „Taco Bell“ valgiaraščio patiekalu. Mes rimtai. Viskas užfiksuota nuotraukose.

Vėliau dvasininkas atsiprašė ir „The Associated Press“ sakė: „Niekada nebandžiau paliesti moters krūtinės... Tiesiog apkabinau ją, nežinau. Galbūt peržengiau ribą, galbūt buvau pernelyg draugiškas, galbūt tai pasirodė nederama ir familiaru. Laidotuvėse glaudžiau ir apkabinau daug žmonių. Tokia Bažnyčios esmė. Meilė. Mažiausiai ko norėjau tą dieną, tai priversti ką nors jaustis nepatogiai. Tai buvo Arethos Franklin diena“.

Charlesas H. Ellisas II atsiprašė ir dėl komentaro apie Arianos Grande vardo palyginimo su patiekalu: „Asmeniškai atsiprašau tiek Arianos, tiek jos gerbėjų bei visos ispanų bendruomenės. Programa truko devynias valandas, labai stengiausi, kad nebūtų nuobodu, matyt, perlenkiau lazdą“.

Alkanos Billo Clintono akys per Arethos Franklin laidotuves

Tai dar ne viskas, kas per A. Franklin laidotuves nutiko A. Grande – pasirodo, jai reikėjo patirti, kaip pasirodymo metu ją akimis tiesiog rijo pirmoje eilėje sėdėjęs buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas. Kartais tikrai buvo nejauku stebėti buvusio Jungtinių Valstijų vadovo išraiškas ir neslepiamą entuziazmą.

Nuotrauka, verta tūkstančių

Whitney Housten 2012 metų vasarį prigėrė savo namų vonioje apsvaigusi nuo narkotikų. Po mėnesio ji buvo palaidota. Tarsi netekties prislėgtai jos šeimai būtų per mažai širdgėlos, kažkas pardavė atvirame karste gulinčios velionės nuotrauką „The National Enquirer“. Jo atstovė Mary Beth Wright „Fox News“ sakė mananti, jog nuotrauka puiki, tačiau taip ir neatskleidė jos autoriaus.

Kai pradėjo sklisti kalbos, esą tai galėjo padaryti Vigamo laidojimo namų Niuarke, kur buvo pašarvota W. Houston, personalas, jų atstovė pareiškė: „Mes susilaikysime nuo komentarų, bet galiu patikinti, kad tai neturi nieko bendro su mūsų laidojimo namais. Žiniasklaida ieško atpirkimo ožio. Mes ne mažiau pasipiktinę bei nusivylę nei šeima bei gerbėjai. Liūdna, kad įpainiojo mus. Whitney buvo mano bičiulė. Niekada nebūtume taip pasielgę“.

TMZ skelbė, kad dainininkės šeimą nuotraukos skandalas palaužė, tačiau atlikti tyrimo ji nepanoro.

Motinos pėdomis. Bobbi Kristinos Brown laidotuvių nuotrauka

Praėjus pusketvirtų metų po W. Houston mirties, kažkas lygiai taip pat pasielgė su jos dukters Bobbi Kristinos Brown laidotuvių nuotrauka.

B. K. Brown mirė panašiai kaip mama – prigėrė apsvaigusi nuo narkotikų, skelbė TMZ. Skirtumas tik tas, kad dukra rasta be sąmonės ir keli mėnesiai iki išjungiant jos gyvybę palaikiusius aparatus 2015 metų liepą buvo komoje. TMZ skelbė, kad karste gulinčios merginos nuotrauką kažkas pardavė už šešiaženklę sumą, o šeima ieško kaltų.

Giminaičių konfliktai per B. K. Brown laidotuves

B. K. Brown laidotuves trikdė ne tik skandalas dėl parduotos nuotraukos, bet ir giminaičių nesutarimai. Merginos teta iš tėvo pusės Leolah Brown užsipuolė jos tetą iš motinos pusės Pat Houston. Kaip pasakojo liudininkai, L. Brown Pat kaltino besielgiant neteisingai.

„Entertainment Tonight“ į lauką išprašyta Leolah kalbėjo: „Whitney persekios Pat Houston iki pat mirties. Ji jai vaidensis, nepaliks ramybėje. Pat, žinok, kad tai ne pabaiga. Viskas tik prasideda“.

Leolah sakė esanti tikra, kad Pat Kristinos ir Whitney mirtimis nori pasinaudoti savo naudai: „Turiu informacijos, turiu įrodymų, žinau, kokia Pat iš tikrųjų. Ji niekaip nesusijusi su Krissi – ji net ne Houston. Pasipūtėlė naudos ieškotoja – štai kas ji tokia“.

Tokios nuomonės Leolah laikėsi dar prieš Bobbi Kristinos mirtį.

George‘o Michaelo laidotuvių skandalai

Kai per 2016 metų Kalėdas mirė dainininkas ir dainų kūrėjas George‘as Michaelas, pasaulis buvo tiesiog sugniuždytas tokios netekties. Laidotuvės nevyko pagal planą, teigia buvęs jo vaikinas Kenny Gossas, tvirtinęs, kad tai atsinaujinantys, tai nutrūkstantys santykiai su Fadi Fawazu atsispindėjo ir per laidotuves – esą jis praleido pradžią. Be to, velionė sesuo Melanie nusprendė neduoti F. Fawazui sakyti kalbos, o velionio tėvas su juo iš viso atsisakė bendrauti.

George'as Michaelas ir Fadi Fawazas

„Neturiu žalio supratimo, kodėl Fadi nusprendė vėluoti į laidotuves... Dauguma ne tik nevėlavo, bet ir atvyko 15–20 minučių per anksti. Mačiau, kaip, jam atvykus, žmonės jo eilėje su juo sveikinosi, bet jis pats su niekuo nebendravo. Man gaila Fadi, tikrai nenoriu jo teisti“,– sakė K. Gossas, prisipažinęs, kad su F. Fawazu nebendravo ir pats.

Chesterio Benningtono laidotuvės ir pirmosios žmonos pyktis

Linkin Park“ vokalistas Chesteris Benningtonas nusižudė 2017 metų rugpjūtį. Jo buvusi žmona tiesiog įsiuto, kad per laidotuves niekas neprisiminė jos ir poros sūnaus – esą visa ceremonija buvo skirta jo kaip roko žvaigždės karjerai ir santykiams su antrąja žmona Talinda Bentley.

Chesteris Benningtonas

„Mano sūnus ir aš neturėjome galimybės pasisakyti per jo laidotuves, ką jau kalbėti apie nuotraukas... Sūnus Dravenas jautėsi ignoruojamas, atstumas, ištrintas iš tėvo gyvenimo“, – apmaudą liejo buvusi žvaigždės sutuoktinė Samantha Olit ir pabrėžė, kad visos laidotuvės buvo kažkoks spektaklis.

S. Olit taip pat kaltina antrąją Ch. Benningtono žmoną „siekiant pasipelnyti iš jo mirties“ ir visą dėmesį skirti tik paskutiniams 12 jo gyvenimo metų, ignoruojant jo vaikystę ir gyvenimą iki susipažįstant su Talinda. Moteris taip pat tvirtina, kad laidotuvėse nedalyvavo dainininko tėvas, o iš programos buvo išbraukti jo broliai ir seserys, „atsisveikinimą paverčiant pigiu šou“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)