Aplinkiniai poros santuoką visad vertino gana skeptiškai, tačiau patys sutuoktiniai tvirtino, kad jų šeimoje viskas gerai, namuose gyvena harmonija ir sutarimas. Visai neseniai moteris meilę jaunesniam vyrui panoro įrodyti pakeisdama išvaizdą: Jekaterina atsidavė plastikos chirurgų rankoms. Moteriai buvo pakelti vokai, patempta veido oda. Moters neišgąsdino galimi operacijų padariniai – 63 metų darytis tokias operacija gana rizikinga.

Laimei, operacijos pavyko, ir atjaunėjusi moteris jau pasirodė viešumoje. Jos sutuoktinis žmonos pokyčiais iš pradžių labai džiaugėsi, bet netrukus suprato, jog gyvenimas drastiškai pasikeitė: Jekaterinai neberūpi namai, ji visą dėmesį skiria savo išvaizdai ir kone kas dieną lankosi grožio salonuose. Galiausiai moteris iš viso paliko šeimos namus. Apie tai G. Solncevas parašė savo tinklaraštyje.

Priminsime, kad Jekaterinos išvaizdos pokyčiai labai nepatiko jos vyro motinai Liudmilai Kravcovai. Ji pareiškusi, kad J. Tereškovič esą visai nepasikeitusi. „Manai, kad po operacijų tapai gražesnė? Krokodilas, siaubinga, baisi kaip atominis karas“, – teigė L. Kravcova.

Apie mamos išvaizdos pokyčius prabilo ir jos dukra Polina Davydova. Iš pradžių ji nerimavo, kad operacijos gali pakenkti mamos sveikatai. Kelis mėnesius ji negalėjo susiekti nei su motina, nei su jos vyru, tad manė, jog nutiko blogiausia – netgi ketino kreiptis į policiją. Dabar Polina sako, kad mama atrodo visai kitaip.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)