P. Middleton iš savo sesers Kate Middleton perėmė ne tik puikų nėščiosios stilių ar tradiciją viešai nepranešti, kokios lyties kūdikio laukiasi. Kunigaikštienės sesuo gimdė taip pat karališkai.

Šiam svarbiam gyvenimo įvykiui ji pasirinko tą pačią vietą – Londono Paddingtono rajone esančią Šv. Marijos ligoninę. Būtent čia visų trijų savo atžalų susilaukė ir Kate Middleton.

„Lindo Wing“ padalinys duris atvėrė 1937 metais, tačiau prieš gimstant princui George’ui, jis buvo visiškai atnaujintas, o dabar ligoninės sienas puošia menininko Juliano Opie kūriniai.

Naktis šiame ligoninės sparne kainuoja 8 135 tūkst. dolerių. Skelbiama, jog Kate gimdė vienoje iš 10 labai prabangiai įrengtų, esančių šiek tiek atokiau, palatų.

Nors ši vieta turi viską, kas reikalinga ligoninei, tačiau atvykstančios gimdyti moterys jaučiasi lyg apsistojusios viešbutyje. Interneto puslapyje nurodoma, jog čia yra net speciali komanda, kuri gimdyves aptarnauja lyg viešbutyje.

Karališkos šeimos atstovėms gimdyti „Lindo Wing“ tradicija pradėta 1973 metais. Iki tol monarchijos atstovai gimdavo rūmuose.

„Lindo Wing“ visus tris savo vaikus pagimdė ir jos vyresnioji sesuo K. Middleton. Visus kartus ji ligoninę paliko netrukus po gimdymo, prieš tai ant jos laiptų pristatydama pasauliui savo atžalas.

Princas Williamas ir princas Harry, kaip karališkosios šeimos nariai, savo motinos princesės Dianos glėbyje taip pat debiutavo ant šių laiptų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)