Kensingtono rūmai spalio 15 dieną išplatino oficialų pareiškimą, kuriame pranešama, kad Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė laukiasi pirmo vaiko.

Štai ką „The Telegraph“ sakė Kensingtono rūmų atstovas: „Jų karališkosios didenybės Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė džiaugiasi galėdami pranešti džiugią žinią – 2019 metų pavasarį jie susilauks pirmagimio“, rašė express.co.uk.

„Jų karališkosios didenybės labai dėkingi už paramą ir gerus žodžius, kurių po vestuvių gegužę sulaukė iš žmonių visame pasaulyje, tad yra labai laimingi, skelbdami šią džiugią žinią. Karalienė, Edinburgo kunigaikštis, Velso princas, Kornvalio kunigaikštienė ir Kembridžo kunigaikščiai labai džiaugiasi už šią jauną šeimą ir juos gyvai pasveikino penktadienį. Ponia Doria Ragland labai džiaugiasi šia gera naujiena ir laukia nesilaukia, kada pasaulį išvys jos pirmasis anūkas“, – rašoma pranešime.

Penktadienį per princesės Eugenie vestuves pora atrodė labai laimingi ir įsimylėję.

Spalio 15 dieną karališkoji šeima pradedėjo kelionę po Australiją – tai viena iš pirmųjų jų karališkųjų užduočių užsienyje po gegužę įvykusių tuoktuvių. Kelionė sutampa su Harry globojamomis „Invictus Games“ žaidynėmis.

Taigi, kaip Meghan ir Harry galėtų pavadinti savo pirmąją atžalą?

Štai ką sako vienos lažybų bendrovės atstovė Katie Baylis: „Meghan per princesės Eugenie vestuves vilkėtas laisvo silueto paltas buvo tarsi užuomina, kad neišvengiamai sulauksime geros naujienos – štai ji ir pasiekė mus. Dabar prasideda karališkojo kūdikio vardo žaidynės. Kate ir Williamo vaikų atveju populiarūs variantai buvo Diana, Arthuras ir Alice, tokia pati situacija ir dabar – jie pirmauja. Likus keliems mėnesiams iki gimimo, variantų visada sumažėja, jie kinta, mainosi lyderiai, labai įdomu stebėti“.

Kiti galimi vardai yra: Edwardas, Elizabeth, Jamesas, Victoria, Henry‘is, Oliver‘is.

Kitoje lažybų bendrovėje pirmauja vardas Jamesas. Antrasis favoritas – Victoria.

Nuotraukų albume - jau nėščia ir tai bandanti maskuoti M. Markle:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)