Jonas iki penktadienio V.Šapranausko verdikto ruoš „Sielos“ kūrinį „Vieną naktį“, Natas – „Foje“ dainą „Meilės nebus perdaug“, Rasa – „Lemon Joy" su Irma sukurtą dainą „Balta meilė“, Vaidas – grupės „Empti“ dainą „Pabandyk“, Virgis – hitą „Gal ir teks bučiuot“ ir pirmąkart „Dangaus“ savaitės finale pasirodysianti Dovilė - šlagerį „Raganų puota“. Vienas iš jų dar koncerto išvakarėse sužinos, kad scenoje nedainuos. Liks penki. Po koncerto vienas nebegrįš.

Septintosios „Dangaus“ savaitės Fantomas Antanas TV3 „Dangaus“ gyvo garso koncerte atliks dainą „Apie Antano norą ženytis“. Pats pasisiūlęs būti Fantomu, Antanas teigė apgalvojęs abi šios rolės puses. „Jei jau nemokėsiu padainuoti ir iškrisiu, tai mielai pasinersiu ne tik į muzikos, bet gal ir į pramogų verslo pasaulį. Tikiu, kad žemėje gerai, kaip ir „Danguje“. O jei laimėsiu, įrodysiu sau, kad galiu ir „neįstodamas“ toliau mokytis „Dangaus akademijoje“, - aiškino Antanas.

„Danguje“ apsigyvenę du nauji veidai Marta ir Donatas šeštadienio koncerte dar nepasirodys. Tačiau jie kartu su visais „Dangaus“ talentais lygiomis teisėmis finalistus palaikys, jiems padės pritariančiaisiais vokalais ar choreografija.

Septintosios savaitės finalistus Kauno klube „Oazė“ vertins trys komisijos nariai. Tai jau puikiai pažįstami B.Dvariono muzikos mokyklos direktorė Laimutė Užkuraitienė ir radijo stoties „Radiocentras“ programų direktorius Donatas Bučelis. Kartu su jais lapkričio 12 d. gyvo garso TV3 „Dangaus“ koncerte savo taškus skirs ir muzikos prodiuseris Dalius Pletniovas. Lemiamos kovos tarp Fantomo ir silpniausiai pasirodžiusio finalisto rezultatus nusprendžia TV3 žiūrovai, balsuodami trumposiomis žinutėmis numeriu 1673.

„Dangaus“ gyvo garso koncerte taip pat pasirodys ir Linas Adomaitis su draugais, Simona, gyvai muziką grojančia grupe ir nuoširdžiu savo „Dangaus akademijos“ studentų palaikymu.