Dainininką visuomet supo dailios moterys, nors po skyrybų su Alla Pugačiova jam taip ir nepavyko sutikti savo tikrosios meilės, o iširus šiems santykiams jis ne kartą interviu užsiminė apie tai, kad sntuoka su primadona jam buvo pati svarbiausia ir bene reikšmingiausia gyvenime. Tačiau dabar F. Kirkorovą visur lydi žavi blondinė bei populiari didžėjė Katia Guseva.

Drauge su 35-erių palydove F. Kirkorovas rugsėjo pradžioje atvyko ir į Sočyje vykstantį festivalį „Novaja volna“ („Naujoji banga“): pora kartu linksminosi ir festivalio vakarėlyje, o laisvą laiką leido vietos restoranuose. Čia juos pastebėję gerbėjai netruko įžvelgti itin šiltų jausmų. Mergina puikiai sutaria ir su dainininko vaikais bei tėvu, kurie mielai priėmė ją į šeimą, rašoma dni.ru.

Maskvoje juodu taip pat dažnai galima sutikti drauge vakarėliuose ir filmų peržiūrose. Be to, mergina suvaidino pati save skandalingame F. Kirkorovo ir Nikolajaus Baskovo vaizdo klipe „Ibica“.

Paslaptingi susitikimai

Paaiškėjo, kad K. Guseva ir F. Kirkorovas susipažino dar prieš dvejus su puse metų. Tuomet K. Guseva pakvietė dainininką į „Fashion TV“ „Fashion New Year“ apdovanojimus, kuriuos pati ir organizavo.

„Filipas yra labai galantiškas vyriškis, jis turi nuostabų humoro jausmą, yra protingas ir žavus. Aš sukūriau jo dainos „Liubov ili obman“ remiksą“, mes dažnai bendravome kūrybiniais klausimais, vakarėliuose persimesdavome keletu žodžių“,– pasakoja K. Guseva.

Jiedu suartėjo praėjusių metų rudenį, kai dainininkas, nutaręs aptarti darbo reikalus, pasiūlė K. Gusevai su juo papietauti. „Pamenu, mes prasėdėjome vos ne iki ryto – tiek įdomių istorijų iš pramogų pasaulio gyvenimo, ko gero, gali papasakoti tik Filipas. Jis mane prajuokino iki ašarų. Vėliau jis paskambino ir pakvietė mane į karaokę. Po kurio laiko ir vėl susitikome kavinėje“, – tęsia K. Guseva.

O gruodį vykusiame renginyje K. Guseva jau lydėjo F. Kirkorovo įpėdinius, dukrą Alą Viktoriją ir sūnų Martiną.

F. Kirkorovo šeima itin šiltai priėmė jo naująją simpatiją. Katia greitai rado bendrą kalbą su dainininko artimaisiais. „O jiems įtikti nelengva. Teta Mari visada labai jaudinasi dėl sūnėno, svajoja, kad jis sutiktų savo antrąją pusę, kuri taps jo prieglobsčiu, parama, apsups rūpesčiu jį ir vaikučius. Katiuša jai patiko – ji elegantiška, gera, moka palaikyti pokalbį“, – pasakojo šaltinis iš F. Kirkorovo aplinkos.

Ateivė iš kitos planetos

Pats F. Kirkorovas prisipažįsta, kad K. Guseva jį įkvepia ne tik scenoje, bet ir gyvenime, kas jam itin svarbu. Jekaterina buvo garbinga Lisabonoje švęsto 51-ojo F. Kirkorovo gimtadienio viešnia.

Laisvadienių muzikantai turi ne tiek ir daug, todėl dažniausiai jie bendrauja turų ir gastrolių metu.

„Kai pavyksta ištaikyti laisvą dieną, einame žiūrėti filmų, rengiame gastronomines išvykas į restoranus, renkamės pasivaikščiojimus gryname ore, stengiamės apžiūrėti lankytinas vietas kituose miestuose ir šalyse“, – sako dainininkas. Belieka spėlioti, kaip toliau vystysis F. Kirkorovo ir K. Gusevos santykiai. Starhit.ru pasiteiravo popkaraliaus, ar Katia atitinka jo moters idealą, wday.ru.

„Aš šiuo klausimu neturiu jokių iš anksto nustatytų parametrų ar reikalavimų, juk kiekvienas žmogus kažkuo žavus. Dama turi būti protinga, išsilavinusi ir gerai išauklėta. Idealas – kuomet viskas yra nepriekaištinga. Katia yra tarsi ateivė iš kitos planetos, ji išsiskiria iš žmonių minios. Ji teisinga, likimas jos nelepino, sėkmę ji pasiekė savo jėgomis. Vertinu jos kuklumą, bendravimo kultūrą, mokėjimą išklausyti ir visuomet atrodyti patraukliai. Šiuo metu mums tiesiog gera drauge“, – dėstė F. Kirkorovas.

Nors F. Kirkorovas nėra linkęs atvirauti apie asmeninį gyvenimą, o savo jausmus visada laikė paslaptyje, Katia tikrai privertė jį pasikeisti, o atlikėjų fanai įsitikinę, jog tai gali išaugti galbūt net į santuoką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)