T. Kurland yra 200 mln. JAV dolerių vertės turto paveldėtoja. T. Engelsonas ją vedė praėjus penkiems mėnesiams po pirmosios savo žmonos ir princo Harry vestuvių.

Laiminga pora susituokė be ypatingos pompastikos. Vestuvių ceremonija įvyko privačioje aplinkoje, Hidden Hills, Kalifornijoje.

Kaip matyti iš socialiniame tinkle „Instagram“ paviešintos nuotraukos, nuotaka vilkėjo vidutinio ilgio baltą suknelę atvirais pečiais, o jaunikis – pilką kostiumą, rausvus marškinius ir jokio kaklaraiščio.

„Vestuvės įvyko kaip nedidelė, neypatinga, bet jauki šventė – nieko panašaus į Meghan ir princo Harry tuoktuvių proga Anglijoje surengtas iškilmes“, – kanalui „DailyMailTV“ sakė vienas iš vestuvių svečių.

T. Engelsonas ir M. Markle susipažino 2004-aisiais. Romantiški jų santykiai truko net septynetą metų. 2011-aisiais pora susituokė.
Tada į vestuves susirinko daugiau nei šimtas jaunavedžių draugų ir artimųjų, o šventė truko net keturias dienas.

Neseniai buvo paviešintos nuotraukos iš jų vestuvių:

Netrukus po vestuvių M. Markle ėmėsi svarbiausio darbo savo, kaip aktorės, karjeroje – vaidmens televizijos seriale „Kostiumuotieji“ („Suits“).

Jai persikėlus į Torontą santykiai su sutuoktiniu ėmė šlyti. 2013 metais pora pateikė skyrybų prašymą, kaip priežastį nurodydami charakterių nesuderinamumą.

2018 metų birželį, praėjus vos kelioms savaitėms po karališkųjų vestuvių, leidinyje „The Sun“ pasirodė pranešimas apie tai, kad T. Engelsonas pasipiršo savo širdies draugei T. Kurland.

Ta proga T. Engelsonas paviešino nuotrauką, kurioje pats klūpi ant vieno kelio ir meiliai žvelgia į savo išrinktąją. T. Kurland yra dietologės profesiją įgijusi bankininko multimilijonieriaus duktė.

Kitoje tada „Instagram“ paskelbtoje nuotraukoje buvo gerai matyti ant T. Kurland rankos žibantis sužadėtuvių žiedas.

Šalia nuotraukų T. Engelsonas tada įrašė: „Pats laimingiausias vaikinas! Metas rengtis šventei!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)