Pirmadienį pasirodė informacija neva filmo „50 pilkų atspalvių“ žvaigždė laukiasi sūnaus. Būsimo vaikelio tėtis – jos dabartinis mylimasis, roko grupės „Coldplay“ lyderis.

Chrisas ir Dakota šiltus jausmus vienas kitam puoselėja apie vienerius metus. Kūdikiui skirtas vakarėlis buvo atšvęstas sekmadienį.

Šeimos šventėje dalyvavo ir kiti Holivude žinomi žmonės, tarp kurių – Melanie Griffith, Donas Johnsonas, Seanas Pennas ir Julia Roberts.

Įdomus sutapimas – buvusi Chriso mylimoji, aktorė Gwyneth Paltrow lygiai prieš savaitę pranešė apie savo vestuves su nauja meile Bradu Falchuku. „Coldplay“ lyderis jų jungtuvėse nedalyvavo.

Tačiau iškart po naujienos apie nėštumą, portalui People.com D. Johnson atstovas paneigė pasirodžiusią informaciją ir teigė, kad prie Ch. Martino namo pastebėti rožiniai ir žydri balionai buvo skirti D. Johnson pasveikinti, mat vyko jos gimtadienio vakarėlis (aktorė gimusi spalio 4 dieną). Negana to, pora turėjo dar vieną progą švęsti - jiedu minėjo savo draugystės metines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)