Rugsėjo 30 d. buvusi realybės šou žvaigždė atšventė 16-ą gimtadienį. Kaip ir daugelis bendraamžių, šią dieną ji minėjo su draugais, šokiais ir tortu. Tiesa, ir su naujutėlaičiu „Audi“ automobiliu, kurį gavo dovanų, praneša dailymail.co.uk.

Vėlų sekmadienio vakarą Maddie įdėjo į instagramą savo brangios dovanos nuotrauką – ji pozavo šalia balto automobilio, kurio gaubtas buvo perrištas raudonu kaspinu ir papuoštas 16 rožinių balionų. „Negaliu patikėti, kad šita mašina tikrai mano“, – parašė Maddie. Ji paskelbė visą savo ir bičiulių fotosesiją prie automobilio.

Automobilio „Audi Q3“ kainos prasideda nuo 32 900 dolerių, o prabangesnis variantas, priklausomai nuo priedų, gali kainuoti ir 40 000 dolerių.

Regis, naują prabangų automobilį šokėjai padovanojo bičiulė – 42 m. popatlikėja Sia. Ši irgi paskelbė savo paskyroje nuotraukų, kuriose su Maddie stovi prie automobilio, o prie nuotraukų parašė: „Su gimimo diena, mano bičiule.“

Maddie gimimo dienos šventėje taip pat dalyvavo jos 14 m. sesuo Mackenzie Ziegler, visažistė Tonya Brewer, šokėjai Allyson ir Jake‘as Monrealiai, Charlize Glass, Stevie‘o Wonderio sūnūs Kailandas ir Mandla Morrisas ir daugelis įvairių konkursų dalyvių, šokėjų.

Naują automobilį padovanojo arba bičiulė Sia, arba mama Melissa, tačiau Maddie ir pati galėtų nusipirkti brangią mašiną, nepaisant to, kad jai sukako dar tik 16 m.

16-metės aktorės, modelio, šokėjos turtas vertinamas keliais milijonais dolerių. Būdama 8 m. ji šoko šou „Dance Moms“. Vėliau parašė memuarus „Maddie dienoraščiai“, dalyvavo šou „So You Think You Can Dance“ komisijoje, vaidino seriale „Gražiosios melagės“, „Austin & Ally“, animuotame filme „Balerina“. Ji dalyvauja daugelio gamintojų reklaminėse kampanijose.

Mergina nusifilmavo ne viename vaizdo klipe, taip pat ir savo bičiule tapusios Sia klipe dainai „Chandelier“. Maddie dalyvavo keliose TV laidose kartu su Sia, o dabar artu su Kate Hudson vaidins Sia režisūriniame debiute – filme „Sesuo“, kurio premjera vyks kitais metais.

Maddie dažnai pasakoja, kad Sia tapo jos geriausia drauge ir mokytoja. Nei Maddie, nei Sia nepasakė, kad automobilį padovanojo būtent Sia. Kita vertus, Maddie keliose nuotraukose ir videoklipe dėkoja Sia, tad galima daryti išvadą – dovana nuo jos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)