Šou „Seven Year Switch“ žvaigždė (29 m.) praėjusią savaitę dalyvavo turtuolio vakarėlyje, kuriame buvo reperių ir sportininkų ir į kurį pageidaujamos tik gražios moterys.

„Nugirdau, kad jis rengia vakarėlį, parašiau jo komandai ir paklausiau, ar galėčiau dalyvauti“, – pasakojo blondinė.

Jai buvo aiškiai pasakyta: "Įleidžiamos tik gražios moterys".

Danas Bilzerianas

„Jaudinausi, nes visur pasaulyje mane vertina 10 balų, o Los Andžele – tik 7“, – sakė ji.

Atvykusią K. Isham įleido į 100 mln. dolerių vertės prabangų namą Bel Air rajone.

„Dar neteko būti tokiame prabangiame name, – džiūgavo gražuolė. – Ten buvo vien gražios moterys.“

„Pagaliau pamačiau Daną ir išdrįsau jį pakalbinti. Pasakiau, kad esu jo sielos bičiulė, kad mūsų zodiako ženklai tinka vienas kitam ir kad noriu būti jo vaiko motina“, – toliau pasakojo K. Isham.

Danas viliojančiu pasiūlymu nesusigundė, mandagiai nusijuokė, padėkojo buvusiai realybės šou žvaigždei už atvykimą, o paskui atsiprašė ir nuėjo sutikinėti svečių.

Danas Bilzerianas su drauge

K. Isham nusiteikusi optimistiškai: „Jis buvo labai malonus, žiūrėjo man į akis. Mano telefono nepaprašė, bet tikiuosi, kad padariau gerą įspūdį ir būsiu pakviesta į kitus vakarėlius.“

Tiesa, profesionaliu pokerio žaidėju susižavėjusi blondinė sakė, kad visos merginos lipte lipo prie seksualaus turtuolio.

Ji taip pat minėjo, kad vakarėlyje dalyvavo nemažai garsenybių – dainininkai Chrisas Brownas, Tyga, snieglentininkas Shaunas White‘as.

„Daily Mail Australia“ paprašė D. Bilzeriano pakomentuoti merginos pasakojimą.

D. Bilzerianas baigė Pietų Floridos universitetą, teigiama, kad lošikas iš stambių sumų turi 100 mln. dolerių vertės turtą.

Jis yra laimėjęs ne vieną pokerio turnyrą, o 2013 m. lošdamas pokerį per vieną vakarą laimėjo 10,8 mln. dolerių.

Jis įkūrė pokerio žaidimų svetainę internete „Victory Poker“.

Dėl įžūlių įrašų socialiniuose tinklalapiuose, kurie mirga pusnuogių merginų nuotraukomis, D. Bilzerianą praminė instagramo karaliumi.

Danas Bilzerianas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)