Shelley Duvall

Ši aktorė geriausiai pažįstama iš 1980 metų juostų „Švytėjimas“ ar „Popajus“, tačiau šiandien daugumai būtų sunku atpažinti aktorę, kuri šiuose filmuose suvaidino Wendy Torrance ir Olive Oyl.
Nors ji, žinoma, pasikeitė fiziškai, nes bėga jau septintas jos gyvenimo dešimtmetis, tačiau labiausiai stebina jos psichologinė transformacija. Nuo tada, kai 2002 metais ji išėjo į pensiją, Sh. Duvall gyvena kaip atsiskyrėlė savo namuose Blanko mieste, Teksaso valstijoje.

Neseniai Dr. Philo pokalbių laidoje dalyvavusi Sh. Duvall, paklausta, kur, jos nuomone, dabar yra filmo „Popajus“ kolega Robinas Williamsas (šis mirė 2014 metų rugpjūtį), ši atsakė, kad jis transformuojasi. Ji taip pat pasidalijo dar keliomis nerimą keliančiomis haliucinacijomis.
„Švytėjimo“ režisieriaus Stanley Kubricko dukra Vivian atvirame laiške pasmerkė laidą, kuri, jos nuomone, pasinaudojo nestabilios būsenos aktore savo pramogai.

Renee Zellweger

Ši aktorė sukėlė daug kalbų 2014 metais, kai renginyje „Elle Women“ Holivude pasirodė kaip reikiant pasikeitusi. Kaip skelbia žurnalas „People“, kai kurie renginyje dalyvavę žmonės jos net nepažino. Bulvarinė spauda tuomet spėliojo, galbūt ji pasidarė plastinę operaciją.

Tačiau „Oskaru“ apdovanota aktorė sakė, kad atrodo kitaip, nes gyvena „kitokį, laimingesnį ir pilnavertiškesnį gyvenimą“. „Mano draugai sako, kad atrodau ramesnė. Esu sveika, – sakė aktorė. – Ilgą laiką man nelabai gerai sekėsi tai daryti. Užuot sustojusi ir atgavusi jėgas, aš vis bėgau ir sekinau save ir dariau blogus sprendimus, mėgindama paslėpti išsekimą.“

Renee Zellweger

Valas Kilmeris

Aktorius jau ne vienerius merus atsiduria spaudos akiratyje dėl smarkiai svyruojančio svorio. Ypatingo dėmesio V. Kilmeris dėl staigaus ir ženklaus svorio netekimo sulaukė 2014 metais. Tuomet aktorius pareiškė, kad neteko daug svorio, nes esą rengiasi vaidmeniui filme apie Marką Twainą. Jis teigė esąs „tobulos sveikatos“.

Deja, jau po mėnesio aktorius buvo skubiai nugabentas į ligoninę, pasklidus gandams, kad serga gerklės vėžiu. Aktoriaus atstovas tuomet sakė, kad V. Kilmeriui tiesiog atliekami tyrimai dėl galimo auglio. Tų pačių metų gruodį aktorius buvo pastebėtas, kaip manoma, su tracheostominiu vamzdeliu gerklėje. Po kelių mėnesių jis jau pasirodė be jo.

Valas Kilmeris

Mickey‘is Rourke‘as

„Oskarui“ nominuoto aktoriaus Mickey‘o Rourke'o veidas nuo devintojo praėjusio amžiaus dešimtmečio pradžios, kai jis buvo tikra Holivudo ikona, gerokai pasikeitė. Pats aktorius teigia, kad jo veidas gerokai nukentėjo tuomet, kai jis užsiėmė boksu. „Didžioji dalis darbo buvo padaryta tam, kad būtų sutvarkyta ta netvarka mano veide, kurią paliko boksas. Tačiau kreipiausi į nevykusį vyruką, kad jis surinktų mano veidą, – 2009 metais laikraščiu „The Daily Mail“ pasakojo aktorius. – Man du kartus buvo lūžusi nosis. Nosis buvo operuota penkis kartus, ir kartą man suknežino skruostikaulį.“

Šaltiniai 2015 metais sakė, kad aktorius planuoja daugiau plastinių nosies operacijų. Jam taip pat ketinama įsukti dantų implantus.

Mickey‘is Rourke'as

Meg Ryan

Drastiškas šios aktorės išvaizdos pasikeitimas kalbų objektu yra jau ne vienerius metus. Kas nutiko Meg veidui, tiksliai nežino niekas. Kalbos apie tai, kad ji pasidarė plastinių operacijų, sklando jau nuo praėjusio dešimtmečio pradžios, tačiau pati aktorė apie tai niekada nėra kalbėjusi. Tad spręskite patys.

Meg Ryan

Lil Kim

Lil Kim yra dar viena garsenybė, nesėkmingai mėginanti išsklaidyti kalbas apie plastines operacijas. Tačiau į penktą dešimtį įžengusios reperės veidas kalba pats už save, nes skirtinguose renginiuose jis atrodo visiškai kitoks. Nepaisant jos atstovų mėginimų paneigti gandus, tik aklas žmogus galėtų nepamatyti, kaip šios dainininkės išvaizda neatpažįstamai pasikeitė bėgant metams.

Lil Kim
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)