Istorija pirmasis pasidalijo keleivis Adamas Baronas. Pasakojimas prasideda klaidingu tvirtinimu, kad aktorė buvo palikusi vaidybą nuošalyje tam, jog drauge su buvusiu vyru, 40-mečiu Willu Kopelmanu, galėtų visą savo laiką skirti dukterims – šešerių Olive ir ketverių Frankie.

Drew Barrymore interviu žurnale

„Nepaisant to, kad didžiąją gyvenimo dalį ji palaikydavo nestabilius santykius, nepaisant kelių nesėkmingų santuokų ir nepaisant užimto žvaigždės gyvenimo, kuris kelerius metus ėmė viršų, gražioji Amerikos Holivudo aktorė Drew Barrymore neseniai nusprendė išeiti neribotų atostogų, kad galėtų visą laiką skirti svarbiausiam motinos vaidmeniui.

Daugelį užgavo straipsnyje išsakyti pareiškimai, tačiau aktorei artimas šaltinis „People“ sakė, kad šiuo atveju kai kurie dalykai buvo tiesiog ne taip suprasti.

„Tai išties yra nevykęs vertimas, kuris kažkaip pasklido“, – sakė šaltinis.

Interviu išsakyti dalykai atrodė tokie nebūdingi aktorei, kad daugelis suabejojo, ar interviu tikras, tačiau trečiadienį buvo atskleista jį parengusios žurnalistės tapatybė ir paskelbta, kad būtent ji kalbėjosi su aktore.

Aida Takla O’Reilly, buvusi Holivudo užsienio spaudos asociacijos HFPA (ši organizacija rengia „Auksinius gaublius“) prezidentė, trečiadienį patvirtino atlikusi interviu su D. Barrymore, tačiau būtent „EgyptAir“ buvo „suteikta teisė redaguoti galutinį interviu variantą“, sakė žurnalistė.

„Kaip HFPA narė nuo 1956-ųjų ilgus dešimtmečius rengiau atlikau daugybę interviu ir parengiau straipsnių oficialiam „Egypt Air“ žurnalui „Horus“, taip pat ir „Nisfdunia“ žurnalui, kuris yra vienas iš „Al Ahram“ leidinių“, – „Twitter“ rašė Takla O’Reilly.

Antrojoje savo „Twitter“ žinutėje žurnalistė rašė: „Pažymėtina, kad anksčiau paminėtiems leidiniams priklauso teisė redaguoti galutinį interviu variantą pagal žurnalams taikomus koregavimo reikalavimus dėl straipsnio apimties nepakeičiant straipsnio turinio esmės“.

„Visa tai nenuneigia fakto, kad Niujorke vykęs interviu su D. Barrimoor yra tikras ir tikrai niekuo nepanašus į apgavystę. Kadangi interviu su Drew dariau keletą kartų, savo akimis mačiau, kaip auga ši žavi ir talentinga aktorė“, – apibendrino T. O’Reilly.

Ji neteisingai parašė D. Barrymore pavardę, tačiau aiškino, kad taip nutiko todėl, jog žinutę „Twitter“ žurnalistė diktavo kažkam kitam. Į „People“ užklausą dėl komentaro ji atsakė ne iš karto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)