Donatą aistringiausi „Dangaus“ studentų gerbėjai galėjo pastebėti kiekviename gyvo garso koncerte. Jis čia visa jėga sirgdavo už brolį... Vaidą. „Mažas, mes už tave!”, - šaukdavo Donatas. Dabar jam jau pačiam reikės palaikymo.

Vilnietis Donatas Baumila nuo šiol – lygiavertis „Dangaus“ dalyvis.

„Esu metalo verslo specialistas, jau septynerius metus draugauju su Daina, žavinga savo sužadėtine, visada siekiu tikslo ir „Danguje“ trokštu užmegzti daug naudingų pažinčių“, - tik atvykęs į mados ir stiliaus centrą „Europa“ pasakojo Donatas. Naująjį „Dangaus“ dalyvį į pramogų verslo pasaulį palydėjo jo mergina. „Šis vyras – ne iš Marso, jis – iš Veneros“, - šypsojosi Daina. Pasak jos, visos draugės Donatu žavisi, jai pavydi nuostabių santykių ir abipusio supratimo. Kad pora sutaria darniai, buvo galima spręsti ir iš šių Donato žodžių: „Mano visus finansus tvarko mano moteris. Ji taupi, moka skaičiuoti, žino, ja pasitikiu šimtu procentų“.

Kita „Dangaus“ naujokė – Marta. Ją beveik dvi valandas, kol Marta įėjo pro „Dangaus akademijos“ duris, už rankos laikė draugas Saulius. Marta nuoširdžiai domėjosi, kada dalyviai keliasi, kokia jų dienotvarkė, kaip ten, viduje, iš tikrųjų viskas atrodo. „Su savimi į „Dangų“ atsinešu ne tik darbužių ar kosmetikos. Atsinešu ir krūvą muzikos įrašų, todėl žadu parodyti tai, ką moku geriausiai“, - sakė Marta. Naujoji „Dangaus“ mergina baigusi Vilniaus Balio Dvariono muzikos mokyklą.

„Dangaus“ naujokai, jei tik norės, galės pasirodyti ir didžiojoje perklausoje. Jei puikiai padainuos, gal juos pamatysime jau savaitės finale? Septintasis „Dangaus“ gyvo garso koncertas vyks šį šeštadienį, lapkričio 12 d., Kauno klube „Oazė“. Jį tiesiogiai transliuos TV3.