Įprastai karališkosios šeimos nariams automobilio dureles atidaro ir uždaro, todėl tviteryje kilo nemažai diskusijų, o dalis vartotojų vadino M. Markle kuklia ir žemiška.

Etiketo ekspertas Williamas Hansonas teigė: „Tai, kad Sasekso kunigaikštienė pati uždarė automobilio dureles, yra dar vienas tylus ženklas, kad ji elgsis savaip ir padės Britanijos monarchijai progresuoti. Abejoju, kad ji iš anksto kruopščiai apmąstė savo poelgį. Įtariu, kad taip padarė iš įpročio. Šiaip ar taip, įdomu, kad daugelis tai pastebėjo.“

W. Hansono teigimu, įprastai garbingą postą užimantiems žmonėms dureles atidaro ir uždaro kas nors iš pagelbėjančiojo personalo, o taip elgiamasi saugumo sumetimais. Tiesa, praėjusį antradienį nebuvo pagrindo nerimauti dėl saugumo.

Apie karališkąją šeimą dažnai rašantis biografas Christopheris Wilsonas paminėjo, „pirmą kartą matantis, kad kokią nors savo pareigą atliekanti princesė pati uždaro automobilio dureles“.

Žurnalistas Omidas Scobie‘is parašė, neslėpdamas emocijų: „Moterys pačios tai daro – GĖDA.“ Jis taip pat priminė analogišką situaciją – prieš kelerius metus Kate Middleton sukėlė šurmulį, kai išsitraukė savo skėtį.

Įvykiai jau ne pirmą kartą panašiai klostosi – M. Markle pasielgia taip, kaip karališkosios šeimos nariams ne visai įprasta, tad visi sukrunta aptarinėti jos poelgį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)