Aktorė savo naujausią nuotrauką „Instagram“ paskelbė rugsėjo viduryje ir tik vėliau paaiškino, kad jai teko gydytis vėžį.

„Esu labai dėkinga ir laiminga, kad esu gyva, bet liūdna, kad netekau plaukų. Ar čia yra daugiau tokių, kurie dėl vėžio neteko plaukų? Kalbėkitės su manimi. Aš jus jaučiu“, – prie nuotraukos rašė 56-erių M. Cross.

Kai gerbėjai ėmė nerimauti ir klausinėti, kokia žvaigždės būklė yra dabar, M. Cross kitą dieną atsakė, kad jaučiasi geriau.

„Atsiprašau, kad mano įrašas buvo neaiškus. Aš esu PO vėžio. Dabar viskas gerai. Sunki kelionė, bet dabar aš sveika, laiminga ir labiau dėkinga nei kada nors anksčiau. Ačiū iš pat širdies gelmių jums už jūsų meilę“, – parašė aktorė.

Pasirodo, M. Cross vyras Tomas Mahoney taip pat kovojo su vėžiu 2009 metais, tačiau šeima buvo nusprendusi dvynėms dukterims (tuomet jos buvo trimetės) apie tai nepasakoti.

Marcia Cross iki vėžio:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją