V. Didusenko slėpė, kad turi sūnų ir yra išsiskyrusi, nors konkurso taisyklėse nurodyta, kad dalyvė negali turėti vaikų ir negali būti ištekėjusi (įskaitant ir iširusią santuoką), informuoja sports.yahoo.com.

23 m. gražuolė, dirbanti Ukrainoje su vaikais organizacijoje „Jaunieji Einšteinai“ socialiniuose tinklalapiuose neskelbė jokios informacijos apie sūnaus (4 m. amžiaus) egzistavimą.

Dabar V. Didusenko dėkoja ją palaikantiems gerbėjams socialiniuose tinkluose, o šie mano, kad nereikėjo diskvalifikuoti Mis Ukrainos.

„Nemanau, kad vaikas ir šeima yra kliūtis įgyvendinant svajonę“, – užtarė V. Didusenko vienas instagramo lankytojas. Kitas žmogus parašė: „Metas keisti taisykles.“

Tiesa, kiti įsitikinę, kad taisyklių reikia paisyti: „Taisyklės bendros visiems, ne Ukraina jas sugalvojo, o pasaulinio konkurso pradininkai.“

Kaip rašoma konkurso „Mis Ukraina“ organizatorių pranešime spaudai, nauja grožio karalienė bus renkama rugsėjo 30 d. ji atstovaus šaliai konkurse „Mis Visata“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)