Praėjusį antradienį „Daily Mail“ išspausdino Sh. LaBeoufo (32 m.) ir atlikėjos FKA twigs (Tahliah Debrett Barnett) drauge nuotraukų. Jie išėjo iš jos namų ir pasuko į maisto prekių parduotuvę. Aktorius mūvėjo šortus, pilką sportinį nertinį ir žalią striukę, o dainininkė FKA twigs (30 m.) vilkėjo pilką sportinę palaidinę, juodą striukę, mūvėjo pilkas kelnes.

Sh. LaBeoufas ir FKA twigs vaidina filme „Honey Boy“ (jis bus rodomas kine 2019 m.) apie sūnaus ir alkoholiko tėvo santykius. Scenarijų parašė pats Sh. LaBeoufas.

Sh. LaBeoufas ir M. Goth susituokė 2016 m. spalį Las Vegase, niekam iš anksto nepranešę. Tą patį mėnesį aktorius pokalbių laidoje „The Ellen DeGeneres Show“ patvirtino, kad jie susituokė. Tačiau tuo metu Nevados valstijos, Klarko apygardos atstovai rašė tviteryje: „Mūsų įrašuose neužregistruota Shia LaBeoufo ir Mia Goth santuoka.“

Dainininkė FKA twigs 2015 m. susižadėjo su aktoriumi Robertu Patinsonu, bet 2017 m. jie nutraukė sužadėtuves. „People“ šaltinio teigimu, sužadėtuvės iširo, nes atlikėja ir aktorius per dažnai būdavo atskirai. „Jis filmuojasi, ji įrašinėja naują albumą. Manau, (jie išsiskyrė) dėl dažno buvimo atskirai. <...> Turbūt du mėnesius nesimatė“, – teigė šaltinis.

Robertas Pattinsonas ir FKA Twigs
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)