North kartu su savo mažaisiais bendraamžiais sudrebino podiumą šeštadienį per „L.O.L. Surprise" mados renginį Kalifornijoje, Ramiojo vandenyno pakrantėje. 37-erių mergaitės mama taip pat buvo šalia ir palaikė savo mažylę jos didžiąją dieną.

Renginys buvo skirtas naujojo kompanijos produkto, „L.O.L. Surprise 'Bigger Surprise", pristatymui. Mažieji modeliai jį pristatė apsivilkę kaip jų mėgstami „L.O.L. Surprise " veikėjai.

Susirinkę galėjo grožėtis, kaip North ėjo podiumu apsivilkusi kaip Thrilla – ji dėvėjo Michaelo Jacksono įvaizdžio įkvėptus apdarus: raudoną švarkelį, prie jo derantį sijoną, juodą priekyje užtrauktuku uždegamą palaidinę, mūvėjo baltas kojines ir buvo apsiavusi juodus batelius.

Aiškindama, kaip jos duktė pateko į šį renginį, K. Kardashian pažymėjo: „North yra visiškai pametusi galvą dėl „L.O.L. Surprise", tad kai sužinojome, kad vyks „L.O.L. Surprise BIGGER Surprise" mados renginys, ji tiesiog privalėjo jame dalyvauti".

North West

Duetas pirmą sykį apie mados renginį sužinojo iš Kardashianų mėgstamos stilistės Simone Harouche, kuri buvo renginio meno vadovė ir sukūrė visus apdarus.

„Jai patinka rengtis taip, kaip ir jos mėgstamiems veikėjams, tad jai buvo taip smagu tapti tikra „L.O.L." lėle", – apie savo dukterį pasakojo K. Kardashian West.

Realybės šou „Keeping Up with the Kardashians" („Kardashianų šeima") žvaigždė pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksavo mielą savo dukters debiutą ant podiumo. K. Kardashian jį stebėjo iš pirmosios eilės.

„North, apsirengusi kaip THRILLA", – prie vaizdo įrašo užrašė K. Kardashian West.

Ji taip pat pasidalijo miela akimirka, kai duktė, drauge su kitais mažaisiais kolegomis modeliais sėdėdama užkulisiuose, mėgaujasi juos fotografuojančių dėmesiu.

North West
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)