Žiūrovai ne tik turės progą išvysti M. Markle (37 m.) vestuvinę suknelę po vestuvių, bet ir išgirs, kaip ji įgyvendino seną tradiciją per vestuves turėti kažką mėlyno ir tuo pačiu prisiminė išskirtinę gyvenimo akimirką.

„Vualyje įsiūta mėlynos medžiagos skiautelė – tai mano „kažkas mėlyno“, – filme prisimena M. Markle, apžiūrinėdama savo vualį.

„Medžiagos skiautelė – iš suknelės, kurią vilkėjau per pirmą mūsų pasimatymą“, – priduria ji.

Jos vualis taip pat simbolizavo ir Britanijos tautų sandraugos valstybes. Iš tiulio siūtame vualyje buvo rankomis išsiuvinėtos 53 gėlės, simbolizuojančios 53 Britų tautų sandraugos valstybes, susijusias su Jungtine Karalyste.

„Be galo apsidžiaugiau, kad galėsiu tai padaryti mūsų abiejų (šventės) dieną, – sakė M. Markle kitoje ištraukoje. – Manau, ir kiti šeimos nariai panašiai reagavo ir džiaugėsi, kad mes suprantame, kaip tai svarbu mums ir mūsų atliekamam vaidmeniui, ir darbui, kurį tęsime Britanijos sandraugos šalyse.“

M. Meghan pridūrė: „Manau, tai buvo džiugi žinia, tikiuosi, žmonėms ji patiks ne ką mažiau, nei man patiko įgyvendinti (šią idėją).“

Dizainerė Clare Waight Keller anksčiau yra sakiusi „People“, kad idėja jai kilo po kelių pokalbių su M. Markle apie tai, kokią žinią norėtų perteikti per vestuves.

„Kalbėjomės, kokią žinią perteksime šiomis vestuvėmis, – pasakojo dizainerė. – Norėjau su ja aptarti, kokia žinia tai galėtų būti. Mane sudomino faktas, kad ji ir princas Harry turės daug veiklos Britanijos tautų sandraugos šalyse, pamaniau, galima tai kažkaip perteikti šventės dieną. Kalbėjome, tarėmės, ir man kilo mintis reprezentuoti kiekvieną iš 53 Britanijos tautų sandraugos šalių per florą ir fauną. Mums abiem patiko ši mintis. Tai reiškė ir tai, kad kiekviena iš šių šalių žengia su ja prie altoriaus. Tai buvo be galo poetiška akimirka.“

Dokumentiniame filme karališkosios šeimos nariai kalba apie karalienę Elžbietą ir apie Britanijos tautų sandraugą. Filmą parodys prieš pat princo Harry ir M. Markle pirmą oficialios kelionės po Britanijos tautų sandraugos šalis dalį, kurios metu jie apsilankys Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Fidžio salyne ir į Tongą.

Prisiminkite karališkų vestuvių akimirkas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)