Savo sutuoktinę Gogenas vadina „mano Katia“, „mano mylimoji“ ir „sekso deivė“. Jis uždavė skaitytojams klausimą, kas skatina juos šypsotis, kai ateina prasti orai rudenį. Jis pats čia pat pasakė, kad jį džiugina viskas, nes būna po antklode su mylimąja.

„O mums visada viskas kuo puikiausiai. Katia po operacijos taip pasikeitė, kad galiausiai patikėjo savimi“, – džiūgavo Gogenas.

Rugpjūčio pabaigoje internete pasklido gandai, kad G. Soncevas pakėlė ranką prieš savo senutę, nes ji pradingo. Paskui J. Tereškovič pasirodė laidoje „Tiesioginis eteris“ studijoje su apibintuotu veidu.

Paaiškėjo, kad tai ne Gogeno rankų darbas, tiesiog moteris pasidarė plastinę operaciją, kad ir nugaros, ir iš veido atrodytų, kaip jauna mergina, o ne kaip pensininkė – taip, kaip nori Gogenas.

Susituokė spontaniškai: „Ji nušluostytų nosį kiekvienai jauniklei“

Rusijos TV žvaigždės G. Solncevo vestuvės vadintos vienu iš ryškiausių pramogų pasaulio įvykių, rašo sobesednik.ru. Atlikėjas susisaistė santuokos įžadais su gerokai vyresne moterimi. Interviu Gogenas atvirai pasakė, kad kitaip pasielgti negalėjo – be senjorės Jekaterinos jis nemato ateities netgi miegamajame.

„Sprendimas dėl vestuvių buvo priimtas spontaniškai, – sako Gogenas. – Kai internete pasklido nuotraukos iš kurortinės zonos, mūsų santykiai nustojo būti paslaptimi. Teks vesti. Šventei išleisime pusantro ar du milijonus (rublių). Bet pinigų negailime, nes man ši santuoka pirma.“

Kad uždirbtų pinigų šventei, vyras turėjo darbuotis, nesudėdamas rankų. J. Tereškovič, teigusi, kad yra milijonierė, kol kas neduoda Gogenui pinigų.

„Nežinau, ar šiuo metu ji turi pinigų, – sako Gogenas. – Iš pradžių turėjo. Į kurortus važiavome už jos pinigus. Bet melo detektorius, kuriuo neseniai mus tikrino, rodo, kad ji turi problemų dėl sąskaitų, jos kol kas įšaldytos. Žodžiu, kol kas moku aš.“

Pinigų nebuvimą Jekaterina su kaupu kompensuoja malonumais miegamajame. Sekso eksperimentai jai ne prie širdies, bet Gogenas dėl to nesikremta. Juk nepaisant ryškaus įvaizdžio, seksualinės patirties jis turi mažai.

„Mes – ne puritonai, – sako Gogenas. – Jau daugiau nei metus gyvename normalų, įprastą šeimyninį gyvenimą. Mano seksualinė patirtis ne tokia didelė, kad lyginčiau Katią su kitomis, bet galiu pasakyti, kad man su ja komfortiška ir harmoninga. Iki šiol prisimenu mūsų pirmą intymumą. Nejutome jokio drovėjimosi. Buvome po vakarienės restorane, per kurią gėrėme vyno. Paskui viskas ir įvyko. Tada supratau, kad seksas su patyrusia moterimi turi daugiau privalumų negu artumas su jaunomis merginomis. Juo labiau, kad dantys jos savi, malonumų metu protezo ji neišsiima. Katia – aktyvi moteris. Užtikrinu – ji nušluostytų nosį kiekvienai jauniklei. Nors lovoje laikosi konservatyvių požiūrių. Bet ji supranta, kad mano reputacija netelpa į visuotinai priimtas normas. Todėl stengiasi prisitaikyti.“

Neatmeta galimybės susilaukti palikuonių

Į vestuves Gogenas kvietė artimus žmones, bet jo mamos tarp svečių nebuvo. Su ja skandalingas keistuolis iš šou „Namas-2“ niekaip neatranda bendros kalbos.

„Mama jau dalyvavo melo detektoriuje pas Šepeliovą, kokį skandalą ten ištaisė, – juokiasi G. Solncevas. – Buvome nusiteikę tokiai įvykių eigai. Nebijojau eiti pas Šepeliovą. Ir Katia pasakė: „Svarbiausia – mūsų jausmai, kuriuos vienas kitam jaučiame, o ne tai, ką rodys techninis aparatas. Nei ji, nei aš vienas kitu neabejojame, todėl ramiai jautėmės per filmavimą. Juo labiau, kad Šepeliovas – puikus vedantysis. Ne pirmą kartą dalyvavau jo laidoje. Jis visada subtiliai elgiasi su dalyviais. Turbūt todėl, kad pats, nors jaunas, turi daug gyvenimiškos patirties.“
Gogenas neprieštarautų, jei Katia padovanotų jam palikuonį. Juk Alla Pugačiova suteikė tokio džiaugsmo Maksimui Galkinui.

„Na taip, viskas mums klostosi greitai, bet ne tiek greitai, – sakė Gogenas. – Vaikų temos dar nelietėme. Mano žmona kol kas neturi Pugačiovos ambicijų.“

Buvęs laidos „Namas-2“ dalyvis, šoumenas D. Solncevas verslininkę J. Tereškovič vedė Maskvos civilinės metrikacijos 4-ajame biure.

Ten J. Tereškova įteikė G. Solncevui vestuvinę dovaną – raktus nuo buto Maskvoje.

Pora susipažino, kai moteris atėjo į šoumeno spektaklį ir pasiūlė paremti jį finansiškai.

G. Solncevo ir J. Tereškovič vestuvės plačiai aptarinėjamos, sklando įvairių gandų. Daugelis įsitikinę, kad Gogenui rūpi tik pinigai ir reklama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)