Garsi amerikietė prisipažino, jog nekentė atliekamų plastinių operacijų, tačiau negalėjo ir toliau leisti sau taip atrodyti, rašoma dailymail.co.uk.

„Viena vertus, nekenčiau to fakto, kad turėjau save keisti fiziškai tam, kad jausčiausi gerai. Džiaugiuosi, kad būdama tokio amžiaus atrodau gerai, bet esu pasidariusi plastinių operacijų. Neketinu dėl to meluoti“, – kalbėjo ji.

Jane Fonda

Moteris sakė, kad jos išvaizda neturėtų priversti dvejoti ar jaustis blogai, nes be pastangų sulaukus 80-ies metų amžiaus taip atrodyti turbūt yra neįmanoma.

„Aš pavargau atrodyti pavargusi ir kai tokia nesu. Būtų nuostabu jei būčiau galėjusi be to apsieiti. Man patinka vyresni veidai. Man patinka Vanessos Redgrave veidas. Norėčiau būti drąsesnė, bet esu tokia, kokia esu“, – kalbėjo ji.

Jane Fonda

Ji taip pat nepamiršta ir fizinės veiklos, kuri padeda išlikti jaunatviškai. Aktorė taip pat sakė tikinti, kad amžius priklauso ne nuo skaičių, bet požiūrio.

Tiesa, kalbėdama apie senatvę J. Fonda turi ir keletą veiksmingų patarimų, kurie jai padeda ją atitolinti. Štai svarbiausi jų:

Siekite per dieną suvartoti ne daugiau kaip 1500 mg. Nesūdykite maisto ir pradėkite skirti daugiau laiko etiketėms. Per didelis druskos kiekis didina kraujospūdį ir sulaiko organizme vandenį. Didelis druskos kiekis taip pat gali privesti prie širdies smūgio ir insulto.

Išmokite pasiilgti sporto. Jeigu imsime norėti sportuoti, tai bus geras dalykas. Pasiekusios lygį, kai nesijaučiate gerai nesportuodamos, pakeisite visą savo gyvenimą. Krūvis, žinoma, bėgant laikui skirsis, tačiau jums reikia to pradinio postūmio.

Nuolat judėkite. Ne kartą esame skaitę, jog sėslus gyvenimas yra blogas. Kuo daugiau vaikščiokite: lipkite laiptais, darbe darykite pertraukas ir pavaikščiokite po biurą, eikite pasivaikščioti po pietų. Ir ilgą gyvenimą garantuos visi šie pasirinkimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją