Tiesa, pati Heidi neigia, kad jie jau susižadėjo, tačiau žiedas su įspūdingu deimantu sukelia ne vieną klausimą. Tiesa, žiedas buvo įvaizdžio akcentas. Prie Zac Posen suknelės puikiai tiko Lorraine Schwarts papuošalai.

Tiesa, jau kuris laikas Heidi Klum gerbėjai laukia žinios apie sužadėtuves, todėl tokia nedidelė užuomina nieko per daug nenustebino. Žinomo modelio ir muzikinės grupės „Tokio Hotel“ nario santykiai tikrai atrodo pasakiški, o pora – be galo laiminga.

Jie susitikinėja jau nuo kovo pradžios ir ne kartą pati paminėjo, jog daugelis jų santykiuose mato tik amžiaus skirtumą, tačiau ne tikruosius jausmus. „Pastaruoju metu apie mano amžių dažniau primena kiti žmonės, nei pagalvoju apie jį pati. Mano vaikinas yra gerokai jaunesnis už mane ir daugelis apie tai klausia bei sureikšmina tai.

Tai yra vienintelis atvejis kai mano amžius yra taip akcentuojamas ir tarsi turiu dėl to pasiteisinti. Pati tikrai taip daug apie tai negalvoju. Reikia tiesiog laimingai gyventi savo gyvenimą ir liautis per daug nerimavus apie tai, ką žmonės pagalvos. Tai tik suteiks daugiau raukšlių“, – yra sakiusi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)