Precedento neturintis atvejis televizijos istorijoje! Sekdami tradicija, kad net vaikų darželiuose broliukai ir sesutės neskirstomi po atskiras grupes, “Dangaus” prodiuseriai nusprendė bent vienam šou dalyviui “padovanoti” artimą žmogų. Aišku, ši privilegija Vaidui teko ne dėl asmeninių nuopelnų. Mat vyresnysis Dangaus lyderio brolis Donatas – ne mažiau kūrybingas ir muzikalus vaikinas. Vis dėlto nors išvaizda ir talentais žavingieji Baumilos panašūs, ketveriais metais už šeimos jaunėlį vyresnis Donatas – tvirtai kojomis ant žemės stovintis žmogus, kurio gyvenimo svajonė – “pasodinti medį, pastatyti namą, užauginti sūnų...” Tradicinėms vaikino vertybėms nei kiek netrukdo jo aistra – sportiniai automobiliai. Jei ne šis nepigiai atsieinantis malonumas, ko gero, vestuves Donatas būtų atšokęs jau kadaise. Mat su savo sužadėtine Daine “Dangaus” naujokas susipažino būdamas vos šešiolikos. Oficialia pora jie taps jau šį pavasarį. Išeidamas į “Dangų” kūrybingos sielos Donatas būsimai žmonai paliko visus praktinius jų naujo buto įrengimo rūpesčius.

Patrauklus vaikinas neslepia savo išvaizdai skiriantis nemažai dėmesio. Naktiniai klubai ir šokių aikštelės – jo antri namai. Tai koks gi jis metalistas – paklausite? Ogi tiesiogine prasme. Donatas – metalo specialistas, dirbantis metalų verslu užsiimančioje įmonėje, ir su sunkiuoju roku turi ne kažin ką bendra, nors apskritai muzikinis jo skonis – platus. Donato fonotekoje rastume net klasikinės muzikos įrašų.

Į “Dangų” Donatas atėjo kaip į mokyklą ir apie galimybes laimėti kol kas nesvarsto. Vaikinas tvirtina mėgstantis tikslumą. Vienas svarbiausių jo bruožų – punktualumas. Tad galime būti tikri, jog šio šou dalyvio rytais Martynui neteks žadinti šaltu dušu. O duše, kaip mums atskleidė pats Donatas, jis ne dainuoja, kaip įprasta eiliniam europiečiui, o... šoka! Belieka palinkėti, kad “Danguje” jis atsiskleistų ne tik kaip kolegų padėjėjas choreografijos klausimais, bet ir kaip talentingas solistas!