Pasak spalio 2-ąją pasirodysiančią knygą gavusio „The Guardian“, S. Daniels rašė apie tai, kaip ji „susierzino“ po aptariamos patirties ir mąstė: „Man tai, ko gero, buvo pats neįspūdingiausias seksas, bet akivaizdu, kad jis tokiai nuomonei nepritartų“. D. Trumpas romaną su S. Daniels paneigė, tačiau paaiškėjo, kad jai buvo siūlyta pinigų už tylėjimą.

S. Daniels taip pat aptaria ją nuolat lydėjusį pasibjaurėjimą dėl šio suartėjimo – ji rašo, kad, kiekvieną sykį po to išvydusi D. Trumpą televizijos ekrane, pagalvodavo: „Aš mylėjausi su tuo... Fui“.

Ieškinį prezidentui dėl neteisingų ir šmeižikiškų jo pareiškimų apie romaną iškėlusi S. Daniels savo knygoje taip pat tvirtina, kad D. Trumpas jai pasiūlė dalyvauti savo realybės šou „Mokinys“ („The Apprentice“) ir padėti jai „apgaudinėti“.

„Mes rasime būdą, kaip iš anksto apeiti iššūkius. Sugalvosime tau tinkamą metodą“, – pasak „The Guardian“, D. Trumpo neva pasakytus žodžius cituoja S. Daniels. „Jis ketino daryti taip, kad aš apgaudinėčiau, tai 100 procentų buvo jo mintis“, – teigia S. Daniels.

S. Daniels naujoje visas detales atskleidžiančioje knygoje pateikia išsamias ir nepagražintas D. Trumpo intymiosios anatomijos detales.

Stormy Daniels tvirtinana, kad prezidentas sumokėjo jai už tylėjimą dėl tarp jų 2006-aisiais neva vykusio romano.

S. Daniels, kurios tikrasis vardas yra Stephanie Clifford, pakartoja jau anksčiau jos ir jos advokato Michaelio Avenatti pareikštus teiginius ir įnešė naujų spalvų į pasakojimą apie romaną, kurį pats D. Trumpas neigia.

„The Guardian“ pastebi, kad S. Daniels menkai aptaria D. Trumpo prezidentavimą ir susitelkia į jo asmeninio gyvenimo detales, įskaitant pasakojimus apie seksualinį išnaudojimą ir apleidimą vaikystėje.

Nepadoriausi knygos pareiškimai apima tiesioginius D. Trumpo vyriškumo užsipuolimus. S. Daniels detaliai apibūdina turtuolio vyriškąjį organą, kurį lygina su „Nintendo“ žaidimo „Mario Kart“ veikėju Toadu.

Toadas iš kompiuterinio žaidimo "Mario Kart"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)