Ledi Gabriella, kurios tėvas Kento princas Michaelas yra karalienės pusbrolis, už savo sužadėtinio ištekės kitais metais, skelbia rūmų atstovai.

Ledi Gabriella užima atsakingas pareigas prekės ženklų populiarinimu užsiimančioje bendrovėje „Branding Latin America“. Ji taip pat rašo „The London Magazine“.

Th. Kingstonas, kuris su ledi Gabriella artimai bendrauja trejus metus, dirba investicijų srityje ir vadovauja „Devonport Capital“.

Gabriella Windsor ir Thomas Kingston

Ledi Gabriella, geriau žinoma kaip tiesiog Ella, šiuo metu eilėje prie Didžiosios Britanijos sosto yra 50-oje vietoje. Ji yra baigusi socialinės antropologijos studijas Oksfordo koledže.

Sužadėtiniai abu studijavo ir Browno universitete Jungtinėse Valstijose.

Prieš tai ledi Gabriella draugavo su žurnalistu Aatishu Taseeriu, jie dažnai sukiojosi aukštuomenės renginiuose. Po išsiskyrimo 2006 metais mergina iš aktyvaus viešojo gyvenimo pasitraukė. Jos gimimo diena sutampa su Kembridžo princo Louiso gimtadieniu.

Gabriella Windsor ir Thomas Kingston

Nors ledi Gabriella ir nebuvo pakviesta į princo Harry‘io ir Meghan Markle vestuves gegužę, pora praeitais metais dalyvavo Pippos Middleton vestuvėse.

Th. Kingstonas ir Pippa susipažino per bendrus draugus, 2011 metais jie užmezgė romaną. Romantiškam ryšiui išsikvėpus, jie ir toliau išliko geri draugai.

Gabriella Windsor ir Thomas Kingston
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)