Geriau reperio Chaski pseudonimu žinomas Dmitrijus Kuznecovas itin mėgsta šokiruoti visuomenę. Ir tai daro ne tik savo aštriais tekstais. Tačiau šįkart jis peržengė visas ribas inscenizuodamas savo savižudybę ir laidotuves. Rusijoje jis sukėlė didelį skandalą.

Po suvaidintos savižudybės – pačio reperio suplanuotos laidotuvės. 25-erių žvaigždė tikrai žino, kaip pritraukti visuomenė dėmesį. Ir nors iš pradžių jo gerbėjai buvo tikrai šokiruoti bei socialiniuose tinkluose dalijosi užuojautos kupinomis žinutėmis, vėliau bandė suprasti, kas galėjo paskatinti muzikantą kaip šokiruojančiai pasielgti. Daugelis sakė, kad jo bandymas sukurti skandalingą reklamą visiškai neatitinka moralės normų.

Tačiau pats atlikėjas mano visiškai kitaip. Netikrose jo laidotuvėse, kuriose dalyvavo gerbėjai ir atlikėjo draugai, buvo net ir atviras karstas, kuriame viską stebėjo pats reperis. Likus vos kelioms valandoms iki netikros ceremonijos buvo pakeista net ir jos vieta. Reperis iki pat paskutinės minutės bandė išlaikyti įtampą.

Vėliau šis šokiruojantis poelgis buvo paaiškintas tuo, kad keičiasi jo atliekamas muzikinis stilius. Taip jis neva bandė palaidoti senąjį savo muzikinį stilių, nes dabar planuoja atlikti roką.

Dar rugsėjo 11-ąją reperis sunaikino naujausią savo albumą „Šuns evangelija“. Jis paprasčiausiai ištrynė visą medžiagą iš asmeninio savo kompiuterio ir sunaikino visus įrašus. Šį žingsnį jis žengė dėl itin padidėjusio susidomėjimo jo gyvenimu.

D. Kuznecovas yra baigęs žurnalistiką ir šou pasaulyje sukasi jau nuo 15-os metų amžiaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)