Rašytojui Christui Heathui 76 metų muzikantas, pristatantis savo naują albumą „Egypt Station“, papasakojo, kad pačiame jaunystės siautulio apogėjuje kartą kartu su J. Lennonu... masturbavosi.

„Veiksmas vyko Johno namuose, mūsų buvo nedidelė grupelė. Užuot tiesiog prisigėrę iki žemės graibymo ir surengę pašėlusį vakarėlį (tiesą sakant, net neprisimenu, kokiu tikslu ten buvome susirinkę), tiesiog sėdėjome išsidrėbę minkštuose krėsluose, buvo tamsu. Kažkuris ėmė masturbuotis. Prisijungėme ir mes“, – teigia P. McCartney‘is.

The Beatles

Kadangi po ranka neturėjo tinkamų žurnalų (skaitmeninės pramogos tuo metu dar nebuvo populiarios), vaikinai vaizduotę kaitino vardindami karštų aktorių vardus.

„Kažkas pasakė Brigitte Bardot. O taip. Reikalai iš karto pajudėjo“, – pasakojimą tęsia legendinis muzikantas.

Situacija tapo dar keistesnė, kai dainos „Imagine“ autorius privertė savo draugus įsivaizduoti ne kokią išraiškingų formų blondinę, o istorinę asmenybę.

„Manau, kad Johnas buvo tas, kuris ištarė Winstono Churchillio pavardę“, – per interviu pareiškė legendinis bitlas. Žinoma, romantiška nuotaika buvo sugadinta.

Kaip teigia P. McCartney‘is, tokia pramoga jų gyvenime pasitaikė vos vieną kartą. Na gerai, galbūt du kartus. Tikrai ne daugiau nei du kartus.

„Tai vyko vos kartą. Na, gal du. Tai nebuvo kažkas labai ypatingo. Vienas iš tų beprotiškų poelgių, apie kuriuos paprastai daug negalvoji ir neprisimeni. Tai tebuvo bičiulių šėlionės. Kai pagalvoji, gal kiek ir perlenkėme lazdą. Ko tik jaunystėje nepadarysi. Bet mūsų beprotybės buvo nekaltos, niekam nepakenkėme. Net ir tai pačiai Brigitte Bardot“, – juokiasi P. McCartney‘is.

Įdomiausia, kad pats P. McCartney‘is šią istoriją pasakoja jau ne pirmą kartą per pastaruosius kelerius metus. Štai, pavyzdžiui, 1998 metais pasirodžiusioje biografijoje „Many Years From Now“, tik ten pateikiamos kiek kitokios paties fakto detalės.

„Kai buvome jauni ir leisdavome laiką Nigelo Whalley‘io namuose Vultone, rengdavome masturbacijos seansus. Įsitaisydavome patogiai krėsluose, išjungdavome šviesas ir pirmyn. Buvome labai jauni. Proceso metu kas nors paminėdavo Brigitte Bardot. Atmosfera iš kaisto įkaisdavo. Kartą kažkas, jei gerai pamenu Johnas, paminėjo Winstoną Churchilį. O ne. Akimirksniu pradingo reikiamas nusiteikimas“, – rašoma knygoje, kurios autorius Barry‘is Milesas.

The Beatles nariai: Ringo Starr, John Lennon, Paul McCartney ir George Harrison

Pats J. Lennonas jaunystės kvailystės įamžino 1969 metais parašytame eskize Brodvėjaus pjesei „Oh! Calcutta!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)