„The Daily Mail“ skelbia, kad O. Hoare‘as mirė pralaimėjęs kovą su vėžiu.

Romanas su Diana baigėsi, kai prancūzo žmona pagrasino skyrybomis.

Pats meno ekspertas apie meilės ryšius su Diana nėra kalbėjęs, tačiau daug romanų detalių į viešumą iškilo, kai po Dianos mirties apie tai prabilo buvęs jos apsaugininkas Kenas Wharfe‘as.

Jis papasakojo, kad kartą aptiko Dianos meilužį pusnuogį Kensingtono rūmų koridoriuje rūkantį cigarą.

Sklando gandai, kad Diana savo padėjėjai ledi Bowker yra sakiusi, jog „svajoja gyventi Italijoje su gražuoliu Hoare‘u“. Vyro žmonai 1993 metais ėmus grasinti skyrybomis, audringas meilės romanas nutrūko.

Teigiama, kad princesė meilužiui dar kurį laiką nedavė ramybės.

Per interviu Diana yra sakiusi, kad jam skambino, tačiau pridūrė: „Per šešių ar devynių mėnesių laikotarpį gal kelis kartus, bet tai tikrai nebuvo kažkoks persekiojimas“.

2005 metais meno kūrinių pardavėjas buvo įsivėlęs į tyrimą dėl finansinių reikalų su Kataro šeichu Saudu al Thani. Šeichas buvo kaltinamas valstybinių lėšų iššvaistymu. Galiausiai abiem įtarimai buvo panaikinti.

2015 metais jis 17 mėnesių neteko vairuotojo pažymėjimo, nes buvo sučiuptas vairavęs išgėręs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)