Nuo priklausomybės nuo receptinių vaistų iki alinančių treniruočių, nuo asmeninių problemų iki botokso – patikrintos visos įmanomos versijos, tad galima pateikti daugiau ar mažiau patikimų išvadų, kas nutiko reperiui.

Veido augmenija

Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl Eminemas dabar atrodo kaip visai kitas žmogus, yra ta, jog jo gerbėjai nepratę jo matyti su veido augmenija. Nuo pat karjeros pradžios reperis rodydavosi tik švariai nusiskutęs. Galiausiai jis prisijungė prie barzdočių klubo ir 2017 metais socialiniame tinkle „Instagram“ pristatė naują įvaizdį.

Nuotraukai jis pozavo su legendiniu Dr. Dre ir šiuolaikinio hiphopo sensacija Kendricku Lamaru. Prie jos buvo parašyta: „Pora vyrukų iš Kamptono ir vienas iš Detroito. Su barzda“.

Plastikos chirurgai?

Dauguma garsenybių neišvengia gandų, jog tobulinosi išvaizdą pas plastikos chirurgus. Toks jau tas pramogų pasaulis – negailestingas ir verčiantis visada atrodyti nepriekaištingai. Yra manančių, kad Eminemas taip pat gulėsi po peiliu, norėdamas sučiupti už rankos jau beišskubančią jaunystę.

Nors nosis ir lūpos atrodo taip pat, oda tokia lygi ir švytinti, jog sklando gandai, kad reperis pasinaudojo botokso injekcijomis, užpildžiusiomis raukšles. 2017 metais reperis šventė 45-ąjį gimtadieni, taigi tų raukšlių bent šiek tiek tikrai turėtų turėti. Pats jis tokių gandų nei neigia, nei patvirtina, tad belieka spėlioti, ar jam padeda geri genai ar...?

Pragaištinga priklausomybė

Eminemo kūrinių tekstuose daug užuominų apie narkotikus, netgi jo albumų pavadinimai – savotiška duoklė jo kovai su šia priklausomybe. Nuo 2009 metų „Relapse“ iki 2010 metų „Recovery“ – gerbėjai kartu su savo dievuku ėjo tuo nelengvu kovos keliu. Nepaisant to, dauguma klausytojų neturėjo žalio supratimo, kas iš tikrųjų vyksta, kol jis pats apie tai nepapasakojo 2012 metų dokumentiniame filme „How to Make Money Selling Drugs“.

„Kai pirmą kartą išgėriau vikodino, jausmas buvo puikus. Ne tik nusiraminau, bet ir nebejaučiau jokio skausmo. Nepastebėjau, kaip visa tai tapo bėda, nebekontroliuojama. Prisimenu, kad man jis patiko vis labiau ir labiau. Žmonės bandė man sakyti, kad turiu bėdą. Liepdavau jiems atsiknisti. Negalėjau patikėti, kad man drįsta sakyti tokius dalykus“, – kalbėjo Eminemas.

Eminemui dar neįsisąmoninus, kad jo priklausomybė receptiniams vaistams rimtas dalykas, reperis jų perdozavo.

„Jei dar dvi valandas nebūčiau atsidūręs ligoninėje, būčiau miręs. Vidaus organai jau stojo. Kepenys, inkstai, viskas. Atliko dializę. Nemanė, kad išsikapstysiu. Mano dugnas galėjo būti mirtis“, – teigia kūrėjas.

Tiek receptiniai vaistai, tiek narkotikai gali drastiškai pakeisti žmogaus išvaizdą. Nors Eminemo laimėta kova su priklausomybe jo veido ir nesubjaurojo, berniukiškoje išvaizdoje neabejotinai liko nelengvų dienų pėdsakų.

Geresnės dienos

Antrąjį XXI amžiaus dešimtmetį Emineno išvaizda keitėsi kardinaliai – natūralu, kad žmonės ieško atsakymų, kas ir kaip. Vargu, ar tai mums paaiškins pats reperis, bet, laimei, vienas iš jo bičiulių viską išklojo žurnalistams.

Po to, kai 2014 metais Eminemas visų dėmesį atkreipė lieknesne figūra, vienas anonimu pageidavęs likti šaltinis pareiškė, kad prie teigiamų fizinių jo pokyčių prisidėjo atrastas pozityvus ir sveikas gyvenimo būdas. „Jis bėgioja ir sveikai maitinasi. Yra sveikas ir laimingas“, – tvirtina šaltinis.
Džiaugiamės ir mes.

Ar jis buvo klonuotas?

Konspiracijos teorijų šalininkai įsitikinę žiną atsakymą, kodėl Eminemas atrodo kitaip. Bėda ta, kad jie tiki, jog šis Eminemas – senesnio Eminemo klonas. Sklando gandai, kad tikrasis reperis žuvo per siaubingą avariją 2007 metais. Puikiai suprantame, kad tai tiesiog absurdas, bet negalėjome šio fakto nepaminėti.

Gyvenimo iššūkiai

Eminemo meilės reikalai kaip reikiant komplikuoti dar nuo paauglystės laikų, kai jis vis susieidavo ir išsiskirdavo su buvusia žmona Kim Scott. Pora 1995 metais susilaukė dukters Hailie, o 1999 metais pirmą kartą susituokė. 2001 metais išsiskyrė, tačiau 2006 metais ir vėl sukūrė šeimą. Deja, po metų vėl pasuko skirtingais keliais.

Audringas romanas – ne vienintelis stresas reperio gyvenime. 2006 metais per konfliktą prie naktinio klubo buvo nužudytas artimas jo bičiulis ir grupės D12 narys Deshaunas Proof Holtonas. Eminemui buvo labai sunku susitaikyti su draugo netektimi. Kalbėdamas su „The Guardian“, jis sakė, kad kovoja su depresija, o receptiniai vaistai, kuriuos vartoja, situaciją tik dar labiau apsunkina. Kai buvo nužudytas Proof, situacija tapo nebekontroliuojama. Reperis prisimena savęs klausęs, o ką dabar daryti, ir teigia, kad tuo metu buvo atsidūręs giliausioje duobėje per visą savo gyvenimą.

Nelaiminga meilė, artimo žmogaus netektis ir depresija. Toks derinys neabejotinai turėjo transformuoti ne tik reperio sielą, bet ir kūną.

Bėk, Marshallai, bėk!

Eminemas prisipažino, kad buvo perdozavęs receptinių vaistų ir atsidūrė ligoninėje, jam teko atlaikyti detoksikacijos programą. Tuo metu jis svėrė 104 kilogramus. „Nesu tikras, kaip toks tapau, bet turiu minčių. Vikodino ir valiumo, kuriuos rijau saujomis, apvalkalas skrandyje atvėrė skylę. Nenorėdamas jausti skausmo, nuolat valgiau. Valgiau nesveiką maistą“, – sakė Eminemas.

Sveikdamas reperis nusprendė, kad nori atgauti gerą fizinę formą. „Taigi, pradėjau bėgioti. Bėgiojimas gamina endorfinus, pagaliau pradėjau išsimiegoti, taigi, buvau labai laimingas“, – yra sakęs Eminemas.

Bėgiojimas jam padėjo sulieknėti iki 67 kilogramų, nors buvo akimirkų, kai ir sporte reperis perlenkdavo lazdą – pradėjo grėsti traumos.

Eminemas anksčiau:

Eminemas dabar:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)