I. Krasko teigia, kad pasukti skirtais keliais jis panoro dėl to, kad jo 27 metų žmona atsisako su juo mylėtis. Prieš trejus metus su mylimąja vestuves atšokęs aktorius teigia pavargęs sulaukti neigiamo atsakymo miegamajame.

Penkių vaikų tėvas taip pat skundėsi, kad jo ketvirtoji žmona nenori susilaukti dar vieno vaikelio. Anot jo, Natalija iškart po vestuvių 2015 metais rugsėjį nusprendė mažinti jųdviejų seksualinį aktyvumą tam, kad ji nepastotų.

Skelbiama, kad iš nepasiturinčios šeimos kilusi Natalija nerimavo dėl to, kad jiedu neturi užtektinai pinigų auginti vaikui ar net nuosavo būsto, kuriame jie galėtų visi apsistoti.

„Nenoriu tapti vieniša mama, vaikai reiškia atsakomybę, o mes net neturime savo vietos gyventi“, - sakė ji.

Tai, kad vyksta skyrybų procesas Natalija sužinojo per savo atostogas Ispanijoje.

I. Krasko planuoja grįžti pas savo priešpaskutinę žmoną Nataliją Vyal, kuri jam buvo trečioji sutuoktinė ir dviejų jo vaikų motina.

Iš viso aktorius turi penkis vaikus – tris sūnus ir dvi dukteris. Prieš penkerius metus vyras tapo seneliu.

Vestuvės įvyko slaptoje ceremonijoje

Legendinis rusų aktorius I. Krasko buvusią studentę Nataliją Ševel vedė slaptoje santuokos ceremonijoje Sankt Peterburge, kurioje dalyvavo tik artimiausi draugai ir šeimos nariai.

Nepaisant daugelio žmonių kritikos, pora per interviu Rusijos žiniasklaidai tvirtino, kad jų ryšys buvo „siųstas paties Dangaus“.

Aktorius, kuris prieš tai jau tris kartus buvo vedęs jaunesnes moteris, sakė: „Jos žodžiai mane privertė jaustis tokiu vyru, kuris, kaip maniau, jau seniai yra dingęs. Tai tarsi atgimimas ir susigrąžinimas to, kas buvo dingę“.

Per interviu prieš santuokos ceremoniją pora sakė, kad nė vienos dienos negali praleisti atskirai. I. Krasko pridūrė, kad iki šios santuokos jo ankstesni santykiai su moterimis būdavo platoniški.

Vyras tikėjosi turėti tikrą šeimą, nes „jie abu troško vaikų“, be to, juos siejo abipusė trauka. Tris anūkus turintis senelis sakė: „Natūralu, kad ją kankina šiokie tokie būgštavimai dėl ateities, tačiau man tai reiškia naują, jaudinantį gyvenimo laikotarpį“.

Aktorius merginai pasipiršo Sankt Peterburgo metro, priklaupdamas ant vieno kelio ir užmaudamas mylimajai žiedą su deimantu. Jau kitą dieną pora nuėjo pateikti prašymo įregistruoti jų santuoką.

I. Krasko pridūrė, kad vienas pirmųjų dalykų, kurių pasiteiravo jo sūnūs, buvo susijęs su šeimos nekilnojamuoju turtu provincijoje, bet aktorius savo atžalas nuramino ir patikino, kad savo testamente nieko nekeis.

Kai žurnalistai užsiminė, kad jų santuoka tėra reklaminis triukas, kuriuo jauna mergina, ištekėdama už garsaus žmogaus, siekia greičiau padaryti karjerą, I. Krasko tokią versiją atmetė. Jis pripažino, kad jo žmona iš tikrųjų yra bedarbė, bet pridūrė, kad nebandys stumti jos karjeros laiptais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)