Jis sakė, kad ne kartą galvojo nutraukti karjerą dėl išgyvenimų ir kovos su depresija. Būdamas žinomas aktorius patyrė spaudimą, kurio nebepajėgė įveikti.

56-erių žinomas vyras „The Herald Sun“ papasakojo, kaip depresija veikė jo kūną ir visą gyvenimą. „Depresiją sukelia tavo kūno ir psichikos išsekimas dėl to, ką stengiesi perteikti pasauliui“, – sakė jis.

Sunkiausia J. Carrey buvo laikotarpiu, kuomet jis nebyliai buvo pasišalinęs iš šou pasaulio. „Man pasakė, kad manęs nebuvo šou pasaulyje penkerius metus. Sakė, kad aš išėjau. Tai, ką tu darai, yra tarsi fizinis tavo kūnas ir fizinis buvimas dėl to, kuo vertiesi ir iš ko gyveni, bet iš esmės tu nesi čia ir esi toliau ne tas, kas esi iš tikrųjų“.

Per visus 35-erius karjeros metus jis ne kartą kritiškai atsiliepė apie savo žinomumą ir karjerą. Tačiau bene didžiausią smūgį jam sudavė mylimos merginos netektis. Cathriona White iš gyvenimo savo noru pasitraukė dar 2016 metais. Mergina nusižudė Los Andžele. Aktorius net buvo kaltinamas tuo, jog prisidėjo prie šio drastiško mylimosios žingsnio.

Dar neseniai jis papasakojo ir kitą sudėtingą savo gyvenimo istoriją. Jo mama, kuri yra suaugęs alkoholiko vaikas, nemokėjo tvarkytis su sūnumi, o atmosfera namuose buvo nepakeliama. Ir nors mamą jis vadina tikrai geru ir nuoširdžiu žmogumi, jos sunki vaikystė ir psichologinės traumos itin paveikė jautrų aktorių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)