Paklaustas apie buvusį Kim Kardashian West mylimąjį Tysoną Beckfordą Kanye pasiuto. Galbūt ir dėl to, kad šis palaiko jo nekenčiamą Donaldą Trumpą. Galiausiai už tai, kad išdrįso paklausti apie Kim ir Tysoną, jis reikalavo išprašyti žurnalistę.

Jis reikalavo išvaryti reporterę ir sakė, kad jei ji neišeis, pasitrauks jis ir nedalyvaus renginyje. Reperis atrodė suirzęs ir organizatoriams kartojo, kad taip būti negali ir jis negali būti klausiamas apie Kim ir jos buvusįjį.

Kaip pasakojo liudininkai, 41-erių vyras grįžo prie reporterių ir rodydamas pirštu į jam klausimą uždavusią moterį, reikalavo pasitraukti. Ji atsiprašė, jei įžeidė jo jausmus to nenorėdama, tačiau reperis nekreipė jokio dėmesio į atsiprašymo žodžius.

Vėliau, kai kiti reporteriai praėjo jam užduoti savo klausimus apie tai, kaip Ralphas Laurenas jį įkvepia, šis atsakinėjo su šypsena, lyg nieko nebūtų nutikę.

Galiausiai žvaigždę suerzinusi moteris pati paliko renginį.

Kim ir Tysono nesutarimai kilo rugpjūtį skelbia TMZ. Vyras pareiškė, kad jam nepatinka kaip ji atrodo ir kaltino ją darius eilę plastinių operacijų bei pasididinus lūpas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)