Buvęs Didžiosios Britanijos užsienio reikalų sekretorius ir jo žmona (abiem po 54 metus) kartu nebegyvena, skelbia žiniasklaida.

Politiką sutuoktinė kaltina per 25 santuokoje pragyventus metus ne kartą turėjus romaną. Remiantis „The Sun“, naujausias jo neištikimybės faktas ir buvo žmonos kantrybės taurę perpildęs paskutinis lašas.

Dienraštis skelbia, kad mados žurnaliste dirbanti poros dukra 25 metų Lara tvirtina, kad mama „niekada jo nebepriims atgal“, o savo tėvą vadina savanaudžiu mergišiumi.

Tai jau ne pirmasis kartas, kai viešai kalbama apie nederamus B. Johnsono meilės ryšius. M. Wheel ji prieš tai jau buvo palikusi du kartus.

B. Johnsono draugas „The Sun“ patvirtino, kad pora šiuo metu nebendrauja, pasikeitė jų gyvenimo sąlygos, tačiau pridūrė: „Nesakyčiau, kad santuokai galas, kol oficialiai neįsibėgėjo skyrybos. Su ja nepasikonsultavęs, jis nežengia nė vieno politinio žingsnio“.

Prieš tai B. Johnsonas buvo vedęs Allegrą Mostyn Owen, su kuria susipažino dar studijuodamas universitete. Jų santuoka truko nuo 1987 iki 1993 metų. Tais pačiais metais jis vedė M. Wheeler.

Buvęs Londono metas iš užsienio reikalų sekretoriaus pareigų pasitraukė liepą protestuodamas prieš „Brexit“ procesus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)